Computia

Användarnamn: Computia
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Computia
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2020-08-12
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

En del av vårt utbud. Computia Konsult (CK).

Konsulttjänster

CK erbjuder traditionella IT-konsulttjänster där vi hjälper kunder men den lokala IT-miljön på plats i kundens lokaler eller via fjärrsupport (Teamviewer). Vi kan också vara en del i större projekt ihop med partnerföretag i större lösningar där mycket folk efterfrågas.

Försäljning av hård- och mjukvara samt molntjänster

CK erbjuder försäljning av alla typer av IT-hårdvara såsom datorer, servrar och kringutrustning till dem (bildskärmar, skrivare, skanner, möss tangentbord m.m.), nätverksutrustning såsom switchar, routrar, brandväggar, Wifi m.m.

Också mjukvara från ledande tillverkare samt molntjänster (Office 365 m.fl. Microsoft produkter, RDS, lagring, säkerhetskopiering, webbhotell, domännamn m.m.) erbjuds.

Våga fråga så löser vi det.

Egen IT-avdelning

CK kan agera som en egen IT-avdelning till små̊ och medelstora företag som inte vill eller kan ha en egen. Många kunder upplever nog att det ibland är svårt att ”prata samma språk” som IT-personer man ska göra affärer med och då är det lättare att fortsätta med fokus på sitt och låta en samarbetspartner man litar på att hjälpa till med att lösa IT-frågorna mot 3:e part.

Computia tar hand om inköp, installationer, underhåll och support av hela IT-miljön samt agerar ”bollplank” i IT-frågor till kunden.

Installationer

CK hjälper till med många typer av installationer/montering – allt från dragning av nätverkskablage och patchning, montera upp projektorer, montera Wifi, montera rackskåp, starta upp Internetaccesser m.fl. funktioner kunder behöver hjälp med.

Kort och gott så löser Computia det mesta av kundens IT-behov, och i de fall CK inte löser det själva så kopplar vi in en partner som i sin tur hjälper till att lösa behovet.

Kunden ska kunna räkna med 100 % avhjälpning.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Computia

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web
 
Plattformar...
DOS
Hårdvara
Mac OS
Mac OS X
Microsoft SQL
MySQL
Windows 7
Windows 9x/ME
Windows Server 2008
Windows Vista
Windows XP
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren