FAQ / Kom igång

Hur fungerar detta?

Hela denna sidan och alla funktioner är orienterade kring projektförmedling. De som vill ha ett projekt gjort registrerar och beskriver vad som skall göras. Denna part blir köparen av tjänsten.

De registrerade projekten är för en tid öppna för bud. Under denna tiden är det möjligt för de som vill utföra jobbet att ge ett rimligt bud. Det är då upp till projektskaparen att välja den person som får utföra jobbet.

När ett bud är accepterat kan kan arbetet påbörjas. Under arbetets gång är det viktigt att ha nära kommunikation och att använda sig av det system för arbetsrapporter som är tillgängligt på projektsidan.

Vid projektets slut godkänner projektskaparen det utförda jobbet och eventuell betalning genomförs.


Vad kostar det?

Detta är en kostnadsfri projektförmedling, så det är gratis!


Hur kommer jag igång?

Det finns två sätt att komma igång.

  1. Är du frilansare och söker arbete?

    Bläddra bland de tillgängliga projekten. När något av dem fångar ditt intresse så lägg ett bud. Bara projektägaren och du kan se ditt bud, det är hemligt för alla andra. Samma sak gäller för de meddelanden du skickar. Det är en bra ide att låta all kommunikation gå via okelii.com.

  2. Har du ett projekt eller jobb som behöver utföras?

    Registrera ditt projekt. Var noga med specifikationen då den är grunden till de bud som kommer in. Efter en tid kan en budgivare väljas, men det är inget krav. Du är inte bunden att låta någon utföra jobbet förrän ett av buden har blivit accepterade av dig.

Hur blir det med skatter och sånt?

Det är upp till var och en av parterna att själva redovisa skatter enligt de regler och lagar som finns. För tjänster som förmedlas från privatpersoner till företag finns det faktureringstjänster som t.ex. www.FrilansFinans.se.


Kan andra användare se min e-postadress?

Nej. Din epostadress hålls alltid hemlig och visas inte för någon annan part. Den används bara för att meddela dig om projekt och meddelanden från Okelii Frilans.


Ställ en fråga!

Om du inte är inloggad men vill ha svar så inkludera din e-postadress. HTML ej tillåten i denna rutan.


Skicka!