SEMSolutionsAB

Användarnamn: SEMSolutionsAB
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Sofie Afzal
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2018-01-31
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Vårt koncept är enkelt: din passion, är det vi brinner för. Vi har hjälpt företagare och entrepenörer med att förverkliga deras digitala idéer, mål och visioner sedan 2011.Vi älskar att se deras ambitioner, glöd och inspiration växa, och vi vill växa med dem. En websida är det första som många kunder ser, det är den som skapar din kunds första intryck av ditt företag.Vi ser till så att det första mötet med kunden via nätet blir ett gott intryck, att din digitala platform reflekterar dig som företagare och ditt företag på rätt sätt. Vi tror på att genom att lära känna dig som företagare kan vi på bästa sätt skapa en hemsida som kan hjälpa dig att nå upp till dina mål, effektivisera din vardag och generera mer inkomster. Genom att skapa kvalitativa och funktionella websidor som samtidigt reflekterar det budskap du vill sända ut till dina kunder kan vi generera det bästa resultatet för ditt företag genom skräddarsydda lösningar.

Vi började vårt arbete på den internationella arenan där vi mötte klienter från USA, Kanada, Australien och Europa. Men det var i det personliga mötet med människor som vi hittade vår passion. I mötet med en människa som berättar om sina drömmar, mål och visoner och låta sig inspireras av varandra.

Vi är nu stationerade i Malmö, i en av Sveriges mest innovativa regioner där entrepenörsskap, hållbarhet och stadsuveckling går hand i hand. Här låter vi oss inspirerar och engageras med andra entrepenörer och hitta smarta digitala samhällslösningar för en hållbar utveckling.

Vi levererar Search Engine Marketing-lösningar som hjälper ditt företag att växa samtidigt som din investering kommer att generera ett tryggare och hållbarare liv för medmänniskor. SEM Solutions är entrepenörskap som aktivt inkluderar FNs agenda 2030 i vår verksamhet i Samhälle, Ekonomi och Miljö, och i våra utvecklingprojekt och entrepenörsidéer. En investering i ditt företag med oss, är en investering i hållbarhet genom våra digitala samhällslösningar.

Varje dag så fattar du som person ca 13 miljoner beslut. Det blir avtryck både på miljön och ekonomin, man ska inte behöva kompromissa med etik och moral när man gör sina val. Forskare har räknat ut att för att målen för aganda 2030 skall uppnås så kommer de bistånd som idag ges endast kunna tecka 5% av dessa kostnader. Resten måste samhällena och närningslivet själva aktivt medverka för att realisera. Vi på SEM Solutions har beslutat att några av de miljoner val vi aktivt beslutar om varje dag skall inefatta påverkan av FNs Sustainable Developent Goals agenda 2030. Gör det du också. Varje val räknas, varje val påverkar. Vi är ett företag som bygger på entrepenörsskap inriktat på samhällsnyttiga weblösningar och funktioner.

Vår vision är att göra gott behöver inte vara en uppoffring av din tid eller pengar. Att göra gott kan och ska vara en investering. En investering i dig själv och ditt företag samtidigt som du investerar i en bättre och tryggare framtid för utsatta i uvecklingsländer och för dig själv där du lever och verkar. Låt ett av dina val, vara en sådan investering. Genom med att vi, liksom du, aktivt väljer att vara en del av ett nytt företagsklimat med Corporate Social Responsibility i åtanke, har du direkt tagit steget till att hänga med på marknaden med ditt företag, samtidigt som du ger underprivilegiade människor i utvecklingsländer tillfälle att växa. Hållbarhet är ett måste för framtiden, inte bara ett val du gör idag. Alla har ett ansvar, och alla kan göra skillnad, och det börjar med dig och mig, här och nu.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera SEMSolutionsAB

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web
 
Områden...
Analys & statistikverktyg
Användarvänlighet
Betalningslösningar
Datorsupport
Internetannonsering
Internetmarknadsföring
Mobilutveckling
Projektledning
Projektledning
Publiceringsverktyg/CMS
Skriva för webben
Sponsrade sökord
Sökmotoroptimering (SEO)
Webbdesign
Webbkampanjer
Webbprojektledning
Webbshop
Plattformar...
Android
COM/COM+
iPhone OS
Linux
MySQL
Programspråk...
Java
JavaScript
PHP
Webb- & mobil-utveckling...
Android
CakePHP
CSS
Drupal
Flash
Hemsida
HTML5
iPhone
Joomla!
jQuery
Payson
Trafik & Webstat-analys
Wordpress
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren