joje

Användarnamn: joje
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: George Bredberg
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-05-12
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Jag har jobbat med datorer och framförallt hemsidor i olika omgångar och bland annat byggt webbshopar, Wordpress-siter (även multi-site) det senaste av de projekten kan du se på https://github.com/joje47/NGO-portal, webbsida ngo-portal.org Jag har jobbat med Joomla, Moodle, lite Android, och även byggt många olika webbshopar. Min hemsida hittar du på https://datagaraget.se

Jag har jobbat som IT-samordnare och har sedan 2000 i huvudsak fokuserat på open-source med focus på Linux och olika versioner av halvfeta klienter, samt webbutveckling som sagt.

Jag har bred erfarenhet av utveckling, och letar uppdrag alla former av uppdrag, alltifrån de som kan utföras vid sidan av min ordinarie tjänst, till de som kräver ett heltidsengagemang. Just nu kan jag lägga ca 20 timmar i veckan på ett uppdrag. Men jag kan göra tid även för ett heltidsuppdrag om det är ett längre uppdrag.

Conten Writing
Vad gäller content writing så har jag jobbat mycket med open-source (Linux, Open-office, Gimp, Ldap m.m) samt webbutveckling av olika slag, numera mest Wordpress men även Joomla, inte så mycket Drupal och så utvecklade jag ett eget affärssystem i php och mysql för Bilvårdsanläggningar.
Jag är väl bevandrad i PHP och html. Jag har en Master i vad för slags budskap man sänder ut via sin hemsida och hur man gör det. (Tema Teknik och Social förändring vid Linköpings universitet) Jag har givetvis goda kunskaper i Windows och många av Microsofts diverse program. Har även jobbat med och i InDesign och Quark Xpress (snart utdött).
Jag har även lett distanskurser via nätet i olika system, numera mest Moodle. Så hade jag en firma där jag servade och sålde IT-utrustning, installerade nätverk m.m. Jag har god allmän kännedom om switchteknologi m.m. men har mest kört HP:s utrustning, så special kunskaper vad gäller Cisco är det lite sämre med. Dock kan jag ip-protokollet m.m. ganska bra.
Utöver det har jag omfattande kunskaper vad gäller livsfrågor, religion, historia m.m. Har fil kand i religionshistoria, och ytterligare en i dogmatik samt läst historia (mest socialhistoria och teknikhistoria.)

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera joje

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Översättning/journalistik Copy/print/reklam Bygg/hantverk Plats
 
Plattformar...
Android
Debian
DOS
Hårdvara
iPhone OS
Linux
Mac OS
Mac OS X
Red Hat Enterprise Linux
Ubuntu
Windows 7
Windows Mobile
Windows Server 2003
Windows Server 2008
Windows XP
Programspråk...
BASIC
Fortran
GUI-design
Java
JavaScript
PHP
Prolog
Ruby
Webb- & mobil-utveckling...
AJAX
Android
CakePHP
Hemsida
HTML
HTML5
iPhone
Joomla!
Payson
PhoneGap
Trafik & Webstat-analys
Wordpress
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren