Karwin

Användarnamn: Karwin
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: karin winblad
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2016-08-20
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Jag har drivit eget företag som fotograf sedan 2010 med redaktionella och kommersiella uppdrag (mat, lifestyle, interör, affärsporträtt mm).

Det senaste 1,5 åren har jag lärt mig grunderna i programmen Illustrator och InDesign, eftersom jag även vill arbeta med grafisk design - framför allt produktion av trycksaker. Jag har läst kurser i originalproduktion, digital mediedesign och grafisk design vid högskolan.Jag har även arbetat som marknadsassistent i några månader med produktion av broschyrer och annonser.

Mitt syfte här är att bygga upp en portfolio för framtiden. Jag tar gärna uppdrag av mindre omfattning (foldrar, annonser, broschyrer och enklare logotyper). För att du som kund ska känna trygghet erbjuder jag en "nöjd kund-garanti". Det vill säga är du ej nöjd med slutresultatet och inte vill använda min produkt betalar du inget. Självklart har vi avstämningar längs vägen, så att du har möjlighet att se från början att vi är på samma spår.

Som fotograf kan jag även erbjuda dig vissa bilder som jag tidigare har tagit till ett mycket förmånligt pris (t.ex naturbilder) eller om ni behöver nya foton så kan jag även ta dem till en lägre kostnad än jag annars tar i samband med "rena fotouppdrag'. Jag håller till i Sydvästra Skåne.

Se mina bilder på www.karinwinblad.com

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Karwin

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Copy/print/reklam
 
Copywrite & print...
Annonser
Trycksaker
Visitkort
Reklam & Media...
Illustration
Logotyp
Photoshop
Reklamdesign
Text
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren