AmandaHajney

Användarnamn: AmandaHajney
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Amanda Hajney
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2016-07-04
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Hejsan!

Låt mig presentera mig själv, mitt namn är Amanda Hajney, jag är ”trettio nånting” och bor i en villa på Öster i Halmstad tillsammans med man och två barn. Jag har sedan 2008 drivit egna firman Buddy Boy Productions med ett par heltidstjänster däremellan på två olika reklam/produktionsbyråer som gjort att mitt företagande då legat på hyllan, men sedan snart 2 år har jag jobbat med den egna firman på heltid. Detta är väldigt roligt, men självklart också krävande, och jag har därför hela tiden varit öppen för andra utmaningar också. Jag är intresserad av både anställning och frilansuppdrag.

Jag har läst Medie- och Kommunikationsvetenskap på högskolan i Halmstad med inriktning på Medieproduktion. Eftersom jag är en riktig teaterapa så var det helst framför kameran jag hade tankar på att hamna när jag påbörjade min utbildning. Men ganska så snart upptäckte jag hur roligt det var även bakom kameran, då främst kring arbetet med efterproduktion. Att klippa film var ju som att lägga pussel! En ny utmaning med bitar som skulle på plats för varje nytt uppdrag. Jag bestämde mig därför ganska snabbt för att fokusera på att bli redigerare.

När jag, strax efter min examen, startade Buddy Boy var siktet inställt på att göra film, mest inom motion graphics men också ”vanlig” film. Under åren har mitt intresse och därmed även mitt kompetensområde vidgats och nu sysslar jag mycket med voice overs, gör enklare grafiska produkter så som posters och tidningsannonser, jag är konferencier, presentatör och programledare, samt att jag är reporter och skribent för ett lokalt magasin. Sedan tar jag alla uppdrag jag kan få inom skådespeleri och sång också. Kort sagt, allt som innebär att jag får utlopp för min kreativitet intresserar mig! Därtill är jag ansvarsfull, organiserad, öppensinnad, flitig och lojal.

Jag tycker om att ha mycket att göra, och försöker bocka av min bucket-list så ofta jag kan. Förra året sprang jag mitt första marathon bara för att se om jag kunde. Jag vill se, känna och uppleva saker innan mitt liv är över och ger mig därför orädd in i nya projekt om möjligheten ges. Jag har till exempel alltid velat sända radio, men då jag inte är utbildad journalist och det inte direkt kryllar av radiostationer i Halmstad, så fick jag helt enkelt starta en egen kanal. Så det gjorde jag och några andra eldsjälar i våras. Ni kanske har hört eller sett något från Halmstad Sommarradio 88,6 i sommar?

Nu är radion över för i år och jag är redo att bita tag i nästa utmaning. Kanske det blir tillsammans med er?

Ta gärna en titt på min hemsida amandahajney.com för att se vad jag gjort tidigare. 

Tack för mig, ha en fortsatt finfin dag! Vänliga Hälsningar, Amanda Hajney

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera AmandaHajney

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Översättning/journalistik Copy/print/reklam Plats
 
Copywrite & print...
Annonser
Radio
TV
Reklam & Media...
Animationer
Ljud
Logotyp
Photoshop
Posters
Reklam
Text
Video
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren