idemtraduction

Användarnamn: idemtraduction
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: idemtraduction
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2020-04-23
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Hej!

Lisa Dahlman heter jag. Jag är facköversättare i franska-svenska. Jag har en magisterexamen i facköversättning och en genomförd utbildning till kontakttolk. Jag har bott i Frankrike sedan 2006. Jag har över fem års erfarenhet inom tolkning och översättning, inom olika områden.

Mina senaste uppdrag har varit för två världsledande företag för sportartiklar, Decathlon och Salomon. Jag har översatt produktbeskrivningar, marknadsföringsmaterial och lokaliserat hemsidorna. Den senaste månaden har jag bl.a. genomfört tekniska översättningar för mopedbilar för det världsledande företaget Aixam.

2013 lanserade jag ett svenskt klädmärke, Sunkini AB, i Frankrike; kundkontakt, översättning, lokalisering och SEO för hemsidan, marketingansvarig och skapande av artiklar för franska damtidningar samt bloggande.

Jag är ständigt på jakt efter nya utmaningar och att bredda min kompetens. Jag har översatt inom områdena flera områden som: juridik, ekonomi, webbsidor, samhällsinformation, turism, marknadsföring m.m. Jag har även arbetat med undertextning till dokumentärfilmer.

Att översätta är att bygga broar mellan länder, kulturer och människor. För mig är det naturligt att engagera mig och bidra med mina språkkunskaper, jag översätter därför regelbundet som volontäröversättare för den internationella hjälporganisationen "Clowner utan gränser".

Jag har eget företag och är registrerad för F-skatt. Jag levererar alltid klanderfria översättningar innan deadline.

Tveka inte att ta kontakt med mig. Jag skickar gärna, rekommendationsbrev, utbildningsbevis, exempel på översättningar etc.

Jag ser fram emot ett samarbete med er!

Väl mött,

Lisa Dahlman

idemtraduction.wordpress.com

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera idemtraduction

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Översättning/journalistik Copy/print/reklam
 
Språk & Översättning...
Engelska
Franska
Svenska
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren