Carl

Användarnamn: Carl
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Carlos Oldenburg
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2018-01-23
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

STUDIE OCH ANSTÄLLNINGSBESKRIVNING Carlos Oldenburg E-post: xperiancy@live.se Björkhultsvägen 13b 63229 Eskilstuna

UTBILDNINGAR - Förlagd i Märsta 2002-2004 och Eskilstuna 2004-2006 Typ av utbildning Omfattning Påbörjad Avslutad Yrkesinrik. gym. Heltid 2002-08 2004-01

Datautbildning var förlagd i Märsta mellan åren 2002 – 2004. Webbdesign, Databas (SQL) och Office Xp 2003/07 användarprogram. Kurser i Pagemaker7.0 (4 terminer), Historia, Etik och moral, Ekonomi (bokföring).

Typ av utbildning Omfattning Påbörjad Avslutad Yrkesinrik. gym. Heltid 2004-01 2006-06

KY-utbildning IT-samordnare - 2004-2006 Operativsystem XP, 2000, Server 2003, Office Xp 2007, Windows Vista och 7, 2008, Exchange Server, IIS 6.0/7.0, Adobe Creative Suite CS6/CC, Videoredigeringsprogram, PHP, Musikredigering, Wordpress, Webbdesign, Sociala media.

ANSTÄLLNINGAR

Arbetsgivare Påbörjad Avslutad Befattning
Föreningen Gamla Staden 2012-03 2014-09 Föreningsverksamhet med IT som grund

Arbetsuppgifter: Skapande av ny hemsida samt administration av databasen. Specialkunskaper - Designarbeten och webbutveckling. Arbetade dessutom med bryggflottning och annonslayout för Föreningens räkning

Arbetsgivare Påbörjad Avslutad Befattning
Eskilstuna Kommun 2006-08 2008-08 IT-support St: Eskils Gymnasium 2007-01 2007-06 Näthandelslärare

Arbetsuppgifter: Webbaserad databas som jag skapade under min LIA-praktik som uppgift. Vidare arbetade jag på att finslipa applikationen med dess funktioner, samt konfiguration av SQL Server 2000 (MSDE). Praktiserar applikationen Webmatrix med utvecklande av ett diskussionsforum i ASP. NET. Uppdaterar datorerna på Komvux, teknisk support/service samt som vikarierande lärare. Specialkunskaper - Kursen Näthandel HNDL A, som datahandledare ingick arbetet som lärare med började januari 2007 och avslutades juni 2007. I kursen fanns riktlinjer och betygskriterier som framgår av Skolverket hemsida.

Senaste arbetet var på House of Graphics i 8 månader. Avslutades 2016-06-30

Utåtriktad, ambitiös IT-samordnare söker…(Personligt brev) Jag gillar att arbeta, speciellt om arbetet har ett gott syfte och kan generera ekonomisk trygghet för flera parter än mig och min familj. Jag har en ödmjuk inställning till livet och mina medmänniskor och som är en av mina värderingar. Jag gillar att dela med mig av min kunskap när jag skaffat ett bra underlag för det.

Jag är en person som är kreativ och jag har en serviceinriktad inställning. Problemlösningar är något jag gärna sätter fokus på. Jag är en utåtriktad och social person. Jag utvecklas och lär mig mer i programspråk som javaskript, php, html5 css3 då jag skaffat mig mer kunskap om programmering.

Mitt stora intresse för internet, it, webbdesign har gett resultat i form av projekt jag medverkat i.

Utställningen ”Från Istid till nutid”. Research, Designarbete, Annonsdesign (InDesign) Nätverkskonfiguration (Tcp/Ip) Webbdesign (hemsida: www.gamlastadeneskilstuna.org) Layoutdesign (Providing Competence)

MINA EGENSKAPER

Kreativ: Är en person som ser potential i att teamarbete ger utrymme till att samla flera tankar för bästa resultatet. Problemlösare: Jag ser alla problem som en utmaning. Går igenom problemet från olika perspektiv. Att ge upp är inget alternativ. Strukturerad: Gör mina arbetsmetoder planerade och metodiska dvs., Tittar på ett jobb med olika ögon och använder mig gärna av andras synpunkter. Fantasifull: När jag gör ett jobb så försöker jag arbeta med flera av intrycken jag ser runt omkring mig så jag inte överarbetar objektet/projektet Positivt inställd: Att arbeta tillsammans med andra och hjälper gärna till när någon ber mig om råd eller hjälp. Om ett arbete är monotont anpassar jag mig och sätter ett mål Lojal/Noggrann: Viktigt att lägga ribban högt när man visar sin lojalitet utan att gå ifrån sina värderingar. Noggrannheten lägger jag stor vikt på för att få bästa resultatet och ser till att dokumentationen är lättförståelig Tolerant: Jag är tolerant när jag ser att andra har svårt att förstå en instruktion då försöker jag utveckla en annan metod som gör det lättförståeligt Tålmodig: Tålmodighet är en dygd för mig. Att se att en kund/medarbetare förstår mina beskrivningar av ett arbete som jag ska förklara är alltid en seger och framgång för mig.

BESKRIVNING FRAMTIDSVISION OCH MÅL

En del av min vision är att skapa lättförståeliga dokumentationer av olika manualer för IT-miljöer. Den dokumentering som finns, finner jag svår att hantera och förstå för en vanlig användare. Att kunna gör instruktionsmaterial och annan dokumentation lätt att förstå och läsa, är något jag arbetar med idag genom att översätta och förenkla olika manualer och handledningar för Microsoft Office användarprogram och Adobe PDF. Ett av mina mål är att få vara med och skapa ett Internet där säkerheten utvecklas för professionella, lekmän, äldre och barn vid användandet av Internet. Framförallt är det viktigt att internet är tryggt för unga, gamla och första gångs användare vad gäller säkerhetssynpunkterna. Barns användande av Internet är något jag försöker hantera med omdöme i designen av applikationer och vid arbetet i IT relaterade områden . Arbetsfältet Internet har ökat min kunskap och kompletterat mitt kunnande. KOMPETENS

Diverse lång arbetslivserfarenhet inom en mängd olika kategorier från Markanläggning till prototyptillverkning. Gick en terminskurs i Bokföring och Ekonomi på Komvux, Märsta Gymnasium. Har tidigare arbetat som IT-assitent och supporttekniker på Eskilstuna Kommuns IT-sektion kallad AMF-IT (ref. Lars Göran Swärd och Leif Malmquist) är mina mentorer och handledare.

Webbdesign är en passion som jag nyttjar i olika sammanhang. Programmering är också en del av vad jag kan, *asp, html, sql mm (måttliga)*. Under en termin 2007 var jag lärare (handledare) i en gymnasiekurs Näthandel A för förstaårselever. Kursen utvecklade jag på egna initiativ samt även kursmaterialet med uppgiftsformulär samt del/slutprov.

I kursen skapade jag en hemsida där eleven fick lära sig hur en webbshop fungerar mm. För nuvarande är jag en del av projektpersonalen på Providing Competence. I Providing Competence regi arbetar jag med olika projekt som har med data att göra bl.a. undervisning av hur man söker på internet, hur man installerar olika programvara, olika funktioner i Office programmen. Ett av projekten där kallar vi för Projekt X och som syftar till att alla deltagare i projektet ska lära sig att arbeta i grupp/team. Jag har dessutom utökat min kompetens inom webbdesign och projektarbeten med självstudier av Wordpress.

KUNSKAPER

Access database, Office 2003/2007,Windows XP sp2, Windows 7, Vista, Server 2003, SQL, SQL Servers, PageMaker, Photoshop, Dreamweaver, Adobe Flashplayer, Adobe InDesign, Adobe Illustrator, Webbdesign, Wordpress, IT-samordning och säkerhetstänkande med TCO hantering (Total Cost of Ownership). Projektplanering, Designkunskaper, Kurshandledning, Annonsdesign, Projektplanering, Html, PHP, Javaskript Grafisk Layout.

SPRÅKKUNSKAPER Språk Kunskapsnivå Svenska Modersmål Engelska Obehindrad i tal och skrift

YRKESINRIKTNINGAR IT – Dokumentation, PC-teknik, Säkerhet IT – Nätverk, Projektledning Grafisk layout Webdesign/Webmaster Sociala medier Marknadföring och utveckling

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Carl

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Copy/print/reklam Bygg/hantverk Plats
 
3D modellering & Design...
3D Grafik
3D Modellering
3D Rendering
3D Visualisering
Arkitektur
Områden...
Användarvänlighet
Datorsupport
Internetannonsering
Internetmarknadsföring
Projektledning
Projektledning
Publiceringsverktyg/CMS
Skriva för webben
Sökmotoroptimering (SEO)
Webbdesign
Webbkampanjer
Webbprojektledning
Webbshop
Plattformar...
Hårdvara
Linux
Microsoft SQL
MySQL
Red Hat Enterprise Linux
Ubuntu
Windows 7
Windows 9x/ME
Windows Mobile
Windows Server 2003
Windows Server 2008
Windows Vista
Windows XP
Övrigt
Programspråk...
.NET
ASP
GUI-design
Java
JavaScript
PHP
Visual Basic
Webb- & mobil-utveckling...
ASP.NET
CSS
CSS3
Flash
Hemsida
HTML
HTML5
Wordpress
XHTML
 
Skapade projekt

Projekt Kategorier Status
Damfrisörska/Hårproduktsäljare tag Juridik/ekonomi/sälj  Slutfört


Utförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren