teksmobile

Användarnamn: teksmobile
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Maria Bergström
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2018-05-16
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Teks Mobile Sverige Vi erbjuder app-utveckling (iOS och Android), webbutveckling, kodning på projektbasis eller kontinuerlig samt konsult och översättningstjänster till mycket förmånliga priser. Med över 900 utvecklade appar har vi all erfarenhet och kompetens som krävs för att Du som kund ska bli riktigt nöjd. Vi har stor erfarenhet av utveckling för multiplattformar och vi är noga med att leverera den färdiga produkten inom tid och budget.

Offshore App & API Utveckling

Teks Mobile Sverige erbjuder dig molnbaserade tjänster inom mjukvaruutveckling. Dela dina projektuppgifter med oss, berätta vilken typ av team du vill hyra - och låt oss förbereda allt som krävs för att komma igång med projektet. När du samarbetar med Teks, har du som kund alltid sista ordet!

Vi erbjuder hög kompetens inom app/ API utveckling, 2D/3D spelutveckling, webbdesign, utveckling och underhåll, och (IoT). Vi har utvecklat över 1000 för iOS och Android, och du kan vara trygg när det gäller kvaliteten på på det vi levererar.

Varför anställa ett offshore team från Teks Mobile?

När du jobbar med en “molnanställd” förvandlas vårt kontor till din alldeles egna anpassade arbetsplats. Vi ser till att du får de mest de bäst lämpade mjukvaruutvecklarna för ditt projekt. Du hålls konstant uppdaterad under det pågående arbetet. Logga in och få tillgång till fjärrstyrning och bli en del av produktutvecklingen redan från början.

Att hyra en expert och anställa en molnbaserad utvecklare har många fördelar.

Rekrytering och urval

Vi ser till att vi har den nödvändiga kvalificerade arbetskraften för olika typer av mjukvaruutveckling. Du slipper kostnader från rekryteringsföretag. Du får alltid en möjlighet handplocka de utvecklare som du anser vara bäst för just ditt projekt.

Bygg ditt eget team

Du får full frihet att forma ditt eget projekt-team. Beroende på vad uppdraget kräver, så kan du välja allt från en enskild utvecklare, eller ett stort team. Vi finns tillgängliga för startups, små, medelstora och stora företag.

Vi samarbetar globalt

Släpp oron att inte vara på plats fysiskt. Den senaste tekniken gör det möjligt med fjärr-projektledning och andra synkroniseringsverktyg gör dig till en del av teamet oavsett var du befinner dig. Har du en fråga, ring oss på Skype!

Kvalitetssäkring

Efter över 10 års bransch-närvaro har Teks Mobile varit synonymt med kvalitativa projekt samt hög arbetsmoral. Teamet har gedigna kvalitetsparametrar och vi lägger största vikt på säkerhet och autentisering av data. Dina idéer är alltid säkra hos oss.

Vårt team arbetar med de senaste utvecklingsverktygen som tar hänsyn till alla aspekter av projektet. Vårt testteam har tillgång till alla de senaste modellerna av mobiler, surfplattor och datasystem. Allt för att kunna leverera det bästa till kunderna

Tidszoner

Teks Mobile erbjuder sina tjänster till användare från mer än 18 olika tidszoner. Vi har ett stort antal yrkesverksamma från olika delar av världen. Vi ser till att det inte finns några språkliga hinder.

Hur går det till?

Att anlita/anställa våra utländska frilansare är extremt lätt. Här är stegen:

Projektbeskrivning

Förklara projektet i detalj för oss. En riktigt specifikation ger oss möjligheten att leverera den bästa servicen.

Rekrytering

Vi bygger tillsammans teamet efter kundens önskemål. Vi rekryterar de bästa mjukvaruutvecklarna för ditt projekt.

Projektledning

Du blir tilldelad en projektledare som har huvudansvaret för uppdraget. Han/hon förser dig med regelbunden rapportering och feedback. Du kan själv välja hur delaktig du vill vara i det dagliga arbetet. Du interagerar enkelt via molnet. Projektrapporter och status uppdateras varje dag.

Avtalsform

Vi jobbar på löpande kontrakt eller tidsbestämda uppdrag. Vi undertecknar gärna sekretessavtal (NDA) om det krävs för uppdraget.

Framtiden är här

Om du eller ditt företag letar efter kompetenta, hängivna och erfarna utvecklare till ett uppdrag. Bli en del av Teks Mobiles molnbaserade anställningsprogram nu. Se fördelarna med utveckling på distans i en intelligent miljö, där avstånd inte är ett hinder.

Just nu får företag en chans att prova på detta sätt att arbeta. Vi erbjuder en försöksperiod på två veckor utan kostnad eller förpliktelser. Har ni ett projekt som ni behöver hjälp med? Låt oss hjälpa er!

Kontakta Maria Bergström www.teksmobile.se maria@teksmobile.se 0705883575

Välkommen!

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera teksmobile

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web
 
3D modellering & Design...
Övrigt
Områden...
Mobilutveckling
Webbdesign
Plattformar...
Android
iPhone OS
MySQL
Programspråk...
C
C#
C++
Webb- & mobil-utveckling...
AJAX
Android
CakePHP
HTML
HTML5
iPhone
jQuery
Wordpress
XHTML
 
Skapade projekt

Projekt Kategorier Status
Samarbete inom webb/apputveckling tag IT/web
tag Copy/print/reklam
tag Bygg/hantverk
Avslaget
Samarbete med utvecklare inom IT tag IT/web  Slutfört


Utförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren