teksmobile

Användarnamn: teksmobile
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Maria Bergström
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-04-04
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Teks Mobile Sverige Vi erbjuder app-utveckling (iOS och Android), webbutveckling, kodning på projektbasis eller kontinuerlig samt konsult och översättningstjänster till mycket förmånliga priser. Med över 600+ utvecklade appar har vi all erfarenhet och kompetens som krävs för att Du som kund ska bli riktigt nöjd. Vi har stor erfarenhet av utveckling för multiplatformar och vi är noga med att leverera den färdiga produkten inom tid och budget.

Våra konsulttjänster i Sverige handlar om att se till att du har tillgång till de bästa, mest erfarna medarbetarna, från hela världen, - vart de än må vara placerade - Det är en uppgift som vi enligt våra kunder är bra på. För att ditt företag ska sticka ut, måste du ha ett stort nätverk och kvalificerad personal. Med Teks vid din sida, är det knappt en utmaning. Om din app behöver utökat språkstöd så hjälper vi dig med detta också. Vi samarbetar med Easy Translate som erbjuder förstklassiga översättningar av alla slag - till och från alla språk, oavsett om det är en app, en webbplats, en årsrapport, juridiska dokument, marknads-föring, tolkning eller bara e-post för privat bruk. Översättarna handplockas med utgångspunkt i branschkännedom samt modersmål, vilket gör att du får en exakt översättning som anpassats till din bransch och din marknad. Den viktigaste prioriteringen är att hitta de bästa lösningarna för översättningen, för just Dig och Ditt projekt.

USP Kostnadsfria offerter

Vi skickar detaljerade offerter till potentiella kunder inom 24 timmar. Ingen avgift tas ut för offerter. Om du vill få en kostnadsfri Android eller iPhone-offert? Kontakta oss nu!

Tillgänglighet dygnet runt

Vi betjänar kunder i 18 tidszoner, från 4 kontinenter . Du kan ringa upp representanter från vårt företag närsomhelst. Om du har någon särskild fråga kan du mejla oss när det passar dig ,Teks Mobile Sverige är alltid med dig!

Fokus på innovation

Alla som arbetar på Teks älskar mobilteknik och mjukvaruutveckling. Vi tror inte att någon idé är för långsökt för att omvandlas till en applikation. Varje ny app-idé är en spännande utmaning för oss, och vi har tacklat dessa utmaningar med bra resultat under många år. Kolla in för att se vad några av våra uppskattade kunder har att säga om våra tjänster .

Användbarhet, värde och visuell elegans

Våra appkoncept är innovativa och all apputvecklingsgrafik och UI / UX bjuder alltid på en fräsch känsla. Teks Mobile Sverige strävar alltid efter att göra Android och iPhoneappar med en bra blandning av användarvänlighet, kundnytta och praktiskt värde. Allt förpackat i ett elegant gränssnitt med snygg design.

Vi tänker på din budget

Stark företagsetik och transparenta operativa strategier har varit två viktiga kännetecken för Teks Mobile Sverige. Vi är dedikerade till att färdigställa alla apputvecklingsprojekt inom budget och tid. Till dags dato har vi levererat alla våra appar till kunder inom respektive tidsfrister. Om du är orolig över stigande kostnader eller långa ledtider, kan du känna dig trygg med Teks.

Kvalitetssäkring

På Teks har vi rigorösa testförfaranden. När vi skapar iPhone och Android-appar, lämnar vi alltid 100% garanti att de inte innehåller buggar. Vi har ett erfaret team av mobilapptestare som kontrollerar funktionen i alla nya applikationer. Vi släpper också uppgraderingar och nya versioner med jämna mellanrum. Räkna med kvalitétsprodukter, till de bästa priserna från oss, varje gång!

Välkommen!

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera teksmobile

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web
 
3D modellering & Design...
Övrigt
Områden...
Mobilutveckling
Webbdesign
Plattformar...
Android
iPhone OS
MySQL
Programspråk...
C
C#
C++
Webb- & mobil-utveckling...
AJAX
Android
CakePHP
HTML
HTML5
iPhone
jQuery
Wordpress
XHTML
 
Skapade projekt

Projekt Kategorier Status
Samarbete inom webb/apputveckling tag IT/web
tag Copy/print/reklam
tag Bygg/hantverk
Avslaget
Samarbete med utvecklare inom IT tag IT/web  Slutfört


Utförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren