Janttila

Användarnamn: Janttila
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Jan Anttila
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-02-14
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Stockholmsbaserad grafisk formgivare och originalare som frilans för enstaka uppdrag eller längre projekt.

I erfarenhetsbanken finns lång erfarenhet inom produktion av annonser, logotyper, böcker, broschyrer, kundtidningar, foldrar, webbsajter, banners, flygblad, reklamblad, årsredovisningar, vepor, inbjudningar, säljbrev, förpackningar, butiksskyltar, affischer, DR, visitkort och grafiska profiler.

För mig är era mål viktigast. Alltid. Genom snabba leveranser, omtanke i minsta detalj och genomtänkt design vill jag skapa affärsnyttig och tilltalande kommunikation som förbättrar era affärer. Som kund ska du känna dig trygg med det du köper och mitt arbete ska alltid resultera i en positiv ekonomisk effekt för er. Med mer än 15 års erfarenhet inom grafisk design och kommunikation kan jag förverkliga era idéer och ta fram visuellt tilltalande lösningar. Som baseras på tydlighet, är genomtänkt och alltid skapad med hjärta. Som pratar direkt till mottagaren och förmedlar en positiv känsla och får människor att tycka, känna och agera. I min värld skapas fungerande kommunikationslösningar genom dialog, nära samarbete och en tydlig vision.

Jobbar i verktygen InDesign, Photoshop, Illustrator, MS Office, Keynote/Powerpoint, en del HTML/CSS och Wordpress. Jag trivs bäst bland målmedvetna och engagerade människor och tycker det är fantastiskt att bygga varumärken, kommunicera och utveckla företag i en kreativ vardag. Hos mig får ni en jordnära, pålitlig och formstark resurs som tycker om vardagen när allt händer på samma gång.

Mina kunder brukar värdesätta min arbetsmoral, kreativitet, det slipade grafiska ögat och och att jag kan grafisk produktion, färg, programvaror, trycksaker, typsnitt och form på riktigt. Jag tycker att det inte finns något roligare än att överträffa förväntningar och skapa affärsnyttig kommunikation och se resultat och nöjda kunder. Som mål har jag att aldrig sluta vara, nyfiken, engagera, bidra, skapa mervärde, lyckas och ha roligt.

Jag jobbar i och kring Stockholm eller på distans. Kontakta mig till ert nästa projekt så träffas vi för ett möte!

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Janttila

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Copy/print/reklam Plats
 
Copywrite & print...
Annonser
Böcker
Posters
Tidningar
Trycksaker
Visitkort
Fotografi & Bildbehandling...
Bildbehandling
Digital fotografering
Photoshop el. liknande
Retuschering
Reklam & Media...
Illustration
Logotyp
Reklamdesign
Text
Webbreklam
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren