bjornwikstrom

Användarnamn: bjornwikstrom
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: bjornwikstrom
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2016-09-07

Försäljning , Strategier och projektledning ”inom mode, design och kreativitet”

	Vision

Jag har under hela mitt liv varit en social individ och alltid haft lätt för att skapa relationer. Redan som liten så drevs jag av kreatvitet och gemenskap. Att få utlopp för den inre kreativiteten kan te sig på många sätt och i mitt fall hard et blivit både som säljare, men även som konstnär och kreatör. Jag lever idag tillsammans med en kläddesigner och i det samarbetet får jag ofta bistå med mina tankar. Dock är jag lite mera av street än vad hennes kläder är, men ibland så kan vi kombinera dessa två och få fram plagg som är helt annorlunda än vad hennes tanke var från början.

Kvalifikationer

Som säljare Är jag driven och motiverad. Har ett högt social ansvar och älskar mötet med människor. Att bygga relationer och affärer går oftast hand i hand och kräver ibland både tålamod och drivkraft, likaväl som en analytisk förmåga och kreativitet. Genom att strategiskt analysera de samarbeten du vill skapa och hitta det som länkar oss samman, kan vi jobba på en långvarig relation som är hälsosam och givande för alla inblandade.

Strategier är otroligt viktiga för att vi skall fungera i hela försäljnings processen. Skapar vi bra och tydliga strategier blir dessa som en karta för vårt framtida arbete. Denna « karta « kommer då att bli den som vägleder oss och låter oss hålla fokus på vårt mål, oavsett vad detta må vara. Strategierna går att bygga med samma metodik och framgång, oavsett om det är mot försälning eller för utveckling av existerande verksamheter. Givetvis går detta att göra redan i ett projekt eller idéstadie.

Som Projektledare är jag väldigt lyhörd och tydlig. Jag tror att varjde individ i projektet besitter sina kunskaper och bör därför få utnyttja just dessa med full tillit från ledning. Som projektledare är mitt jobba att finnas till som ett bollplank och som kreativ rådgivare. Att vara den som håller i « kartan » när de andra kör bilen. Att vara den som tar hand om allt det som inte ingår i varje specifik del av projektet. T.ex kan detta vara att sköta den kreativa inspirationen öfr att låta designern eller grafikern göra det de är duktiga på. Jag är duktig på att skapa kreativitet och glädje lika väl som gemenskap och visioner. Om varje deltagare i projektet få känna att de är värdefulla, blir lyssnade på och får göra det de är duktiga på, kommer projektet att kunna utveklas till ett bra projekt med en stark känsla av ansvar och personligt ansvar.

	Arbetslivserfarenhet

The Good Karma Company 2014- Jag jobbar med att marknadsföra, sälja och stärka T G K C´s olika varumärken i Sverige. Både till butiker men också att skapa en större närvaro och medvetenhet hos människor om de olika varumärkena. Interaktionsdesigner/Kreatör 2010-2014 Som kreatör hjälper jag människor och företag med att skapa kreativa insikter. Att se saker på nya sätt och hitta nya idéer i sina projekt. Jag kan leda ett kreativt seminarium eller skpaa designidéer som vi tillsammans kan utveckla eller ni själva ta vidare. Som interaktionsdesigner studerar jag användaren i samspelet med produkten. Oavsätt om detta är ett klädesplagg, en butik eller en hemsida så måste utgångspunken vara användarens upplevelse i samspråk med skaparens visioner.

Konstnär 2010- Konstnär är något man formas till. Att skapa abstrakta tavlor är bara ännu ett sätt för mig att berätta min story. Tillsammans med min passion för försäljning och relationer skapade jag utställningar och sålde in mina tavlor till konsthallar.

	Utbildning

Digital design-kristainstads university 2012-2013 Att jobba med design idéer och digital framtagning. Photoshop, illustrater, papper och pennor. Jag förväntade mig mera design och användare fokus. Önnestad Konstskola 2011-2012 Att från grunden lära sig måla och tänka i kreativa banor. Denna utb startade jag efter att jag en längre tid målat själv och redan gjort utställningar. Att redan vara så långt framme i min utveckling, gjorde att jag inte kunde fortsätta utan detta tog död på min egna kreativitet, att inte får skapa på det sätt som jag var van vid.

Idéagentutbildning Utbildning i kreativprojektledning för att nå nya idéer och insikter. Problemlösning och utveckling.

Försäljning , Strategier och projektledning ”inom mode, design och kreativitet”

Grophusvägen 12 29165 Kristianstad 076-267 27 79 bjornwikstrom@outlook.com

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera bjornwikstrom

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

   
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren