PalleL

Användarnamn: PalleL
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: PalleL
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2019-10-30
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Arbetslivserfarenheter

2011-2012 QNova Systems IT-Konsult – Systemutvecklare inom Lotus Notes Utveckling, förvaltning och support med fokus på företagets produktportfölj inom dokument- och ärendehantering för Notes & webb. Supportansvar var 8:de vecka då man var den person som tog kontakten med användarna och vid behov kunde fråga sina kollegor. En av tre ansvariga för utveckling och support till en av de största kunderna.

2004-2010 Leylock IT IT-Konsult – Systemutvecklare inom Lotus Notes Utveckling, förvaltning och support av applikationer för Notes och webb till kunder i olika branscher och med olika syften.

2003-2004 Personlig utveckling Arbetsbefriad och föräldraledig med extrajobb som väktare.

1998- 2003 BGC AB Trainee i 6mån innan jag började jobba med Cobol och stordator. När det runt milleniumskiftet beslutades om nytt e-post system tillsammans med utveckling av intranet så började jag jobba med Lotus Notes (ungefär vid milleniumskiftet) och jobbade då i nära samarbete med informationsavdelningen (som beställare) genom hela kedjan.

Lotus Notes är en miljö för säker gruppsamverkan där avseende mail, dokumentflöde, workflow, dela dokument, dela kalender, mail m.m. Och det är en miljö som är tillgänglig för både användare av Lotus Notes och webbanvändare. Detta har inneburit att jag jobbat med såväl back-end som front-end programmering i en objektorienterad miljö där användare kan använda Notes eller webben för åtkomst. Det har fått till följd att jag jobbat med Lotus-specifika programmeringsspråk som @Formula och Lotusscript (likt VB-script) blandades med framförallt HTML & Javascript men även viss CSS och XML.

Utbildning 1993- 1998 Högskolan i Borås DataEkonomisk linje - Filosofie kandidatexamen inom informatik. En utbildning som mixade IT med det ekonomiska området till en intressant helhet där man fick förståelse för flera olika sidor och fick verktyg för att metodiskt analysera, tydliggöra och förändra/förbättra. Uppsats med ide på hur processer i förarbetet kunde tydliggöras.

Övrigt 2012-03 - Make me smile Hjälpt sambon med hennes företag som importerar bl.a. doftoljor, doftpulver och havssvampar från Kroatien och säljer via återförsäljare och e-handel. Försäljning, annonsering, SEO, marknadsföring m.m.

2012-09 – 2012-11 Megasocial Praktik där jag intervjuat personer och skrivit artiklar som publicerats på internet. Även medadministratör till några Gilla-sidor på facebook. Har bl.a. på detta sätt skapat mig en erfarenhet och insikt avseende olika sätt att närvara på internet.

Under studietiden aktiv i studentkår. Efter flytt till Stockholm så var jag ett par år förtroendevald som styrelseledamot och sekreterare i Stockholms Motorcykelklubb Rapido. Blodgivare och volontär i Stockholms Stadsmission. För personliga egenskaper, målsättningar m.m. så hänvisas till det personliga brevet samt att Ni alltid är välkommen att kontakta mig enligt nedan.

Palle Lilja 0733-641383 palle.lilja@gmail.com http://se.linkedin.com/in/pallelilja

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera PalleL

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web
 
Områden...
Användarvänlighet
Datorsupport
Internetannonsering
Internetmarknadsföring
Skriva för webben
Sponsrade sökord
Sökmotoroptimering (SEO)
Webbshop
Plattformar...
Android
Windows 7
Windows XP
Övrigt
Programspråk...
GUI-design
Java
JavaScript
Objektorientering
Visual Basic
Övrigt
Webb- & mobil-utveckling...
Hemsida
HTML
Trafik & Webstat-analys
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren