Alastair1

Användarnamn: Alastair1
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Alastair1
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-06-15
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Jag är engelsk medborgare och bosatt i England (nära till Penzance för nuvarande i sydvästra England) med över tre års professionel erfarenhet som frilans svensk - engelsk (engelsk modersmål) översättare fast jag har över 25 års allmän erfarenhet i språket efter att ha bott i Sverige en tid tidigare. Jag har också utfört översättningar från franska till engelska professionellt fast det får erkänns att min svenska är nog långt bättre.

I översättning ligger mina specialista ämnen inom: resa & turistik, reklam & marknadsföring, konst & kultur, underhållning, sport och det allmäna fast professionellt har jag översatt en del manualer/handböcker, mindre kontrakter mm.

Jag har avlagt översättaresprov hos BBCs Media Bevakningsavdelning i Caversham, England och prov i svenska som främmande språk hos ABF (motsv - Svenska 4). Jag behåller lärarbetyg i engelska som främmande språk också.

Min bakgrund är mest konstnärligt lagd efter att studerat vid konstskola och därefter blev ledande konstnär/föreståndare till en konst studio hos världens största förlag som producerar handfärgade tryck och är också praktikande konstnär. Jag har också liten erfarenhet i att skriva manus (komedi) till radion.

Jag har PayPal konto för att underlätta betalningar om så behövs.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Alastair1

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Översättning/journalistik
 
Språk & Översättning...
Engelska
Franska
Svenska
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren