Biggling

Användarnamn: Biggling
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Birgitta Stålnert
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-02-07
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Birgitta Stålnert, Red Stories HB - the emotion company i Göteborg - har skrivit på uppdrag i femton år, copywriter, manusförfattare/content provider, storytelling, konceptutvecklare, - med inriktning mot B2B, webb/digitala media, populärvetenskapliga texter, dialogbaserade manus, utställningstexter mm. Min specialitet är att förädla och anpassa - jag utgår från fakta och knådar och bearbetar dessa ord för ord, så att resultatet blir anpassat mot den tänkta mottagaren - My cup of tea - brukar jag kalla processen.

Jag har skrivit texter till företag t ex.profilbroschyrer, hemsidor och applikationer på webben, starkt förädlade texter (skyltar, guidemanus, dialogbaserade manus för Liseberg, Universeum, Stadsmuseum mfl. Jag har också skrivit en bok Jakten på den försvunna samiska dansen, samt specialskriven dramatik för Universeum, gjort Såpaskola på webben för Grumme mm.

Jag har läst litteraturvetenskap och har en examen från Kulturvetarlinjen i Göteborg med inriktning dramatik, men är även utbildad videoproducent, så jag kan hantera en videokamera och redigera. Har specialkunskaper i att skriva för interaktiva icke linjära media.

Förutom att skriva har jag också arbetat som producent (teater och dans) har drivit ett danskompani i snart tio år, vilket bland annat gett mig stor kunskap om hur kulturbidrag och ansökningar fungerar i Sverige.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Biggling

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Copy/print/reklam Översättning/journalistik
 
Copywrite & print...
Böcker
Flyers
Posters
Tidningar
Trycksaker
Fotografi & Bildbehandling...
Digital fotografering
Journalistik-foto
Reklam & Media...
Marknadsföring
Text
Video
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren