weboholics

Användarnamn: weboholics
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Jesse Korinth
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2021-10-05
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Weboholics är ett sammansvetsat gäng av resultatinriktade IT-experter som brinner för att utveckla webben.

Vi har som team över 20 års erfarenhet av IT-utveckling. Tillsammans har vi både bred och djup kompetens inom IT, men också inom närliggande områden som projektledning, ekonomi, matematik, organisationsvetenskap och systemvetenskap.

Vår strävan är att möta era behov och leverera kvalitativa, prisvärda och flexibla lösningar.

När vi får ett uppdrag, erbjuder vi våra kunder möjligheten att få det utfört till ett fast pris. Detta gör att du inte behöver känna någon osäkerhet om den totala kostnaden för uppdraget.

Kvalitet

Många års erfarenhet av utveckling på webben har gjort att vi lärt oss att kvalitet både vad gäller produkten, men även av programkod är mycket viktigt. En strävan vi har är att alltid utveckla en produkt så att den går att underhålla. Det gör det mycket enklare att bygga ut produkten med nya funktioner och att rätta eventuella fel. Undersökningar visar på att underhållskostnaden för programvaror generellt är mycket hög. En god kvalitet leder också till bättre driftsäkerhet.

Prestanda

Få saker är så irriterande som att vänta på en trög programvara. De produkter vi utvecklar ska alltid kännas snabba och responsiva. För att åstadkomma detta använder tekniker såsom AJAX, Cachning, Vektorgrafik. För dataåtkomst använder snabba och pålitliga databaser, exempelvis SQL Server och PostgreSQL och för en optimerad sökfunktion så använder vi den marknadsledande sökmotorn Apache Solr. Design

Användarupplevelsen är viktig tycker vi. En ren design och logisk funktionalitet är A och O för att en produkt ska vara tillfredsställande. Vi arbetar ofta med temabaserade användargränssnitt vilket innebär att vi enkelt kan anpassa gränssnitten efter kundens grafiska önskemål, exempelvis företagets grafiska profil. Temabaserade produkter tillåter också anpassning av användargränsnitt för användare, användargrupper osv.

Internationalisering

Vi är aldrig begränsade till ett språk, utan de produkter vi utvecklar kan anpassas för olika språk.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera weboholics

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

   
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren