ronsoft

Användarnamn: ronsoft
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Mats Andersson
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2021-09-24

Programmering är mitt stora intresse. Jag driver sedan 2005 egen verksamhet inom programmering och webbutveckling. Mitt fokus ligger på att bygga stabila, dokumenterade och optimerade system.

När det gäller webb så gör jag det mesta som rör serversidan inklusive databasdesign samt en del javascript, men samarbetar gärna med webbdesigner när det gäller att få fram ett snyggt och användarvänligt interface.

Utveckling av verktyg och script för automatisering av rutinuppgifter eller behandling av stora datamängder är ett annat av mina verksamhetsområden. Exempelvis kan nämnas databaskonvertering, sökning och sammanställning av information från webben eller från dokument samt verktyg som stödjer verksamhetsprocesser.

Support och vidareutveckling av befintliga system. Ibland har kunskapen om ett system gått förlorad, dokumentation saknas helt eller delvis och den eller de som utvecklade systemet finns inte längre att tillgå. Jag sköter gärna förvaltningen av sådana system och ser till att de utvecklas i takt med att behoven ändras, ibland i samarbete med utvecklare på företaget, ibland helt självständigt.

Utveckling av automatiserade tester. Mycket kan och bör testas automatiskt. Jag har erfarenhet av att utveckla testorienterat (TDD) samt att i befintliga system introducera unit tests och regressionstester med gott resultat. Programkoden blir enklare att läsa och fel upptäcks tidigt och kan avhjälpas till en betydligt lägre kostnad.

Behöver ni en problemlösare som gillar sitt jobb?

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera ronsoft

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Plats
 
Områden...
Projektledning
Plattformar...
Linux
Programspråk...
ASP
Betallösning
C
C#
C++
Java
JavaScript
Objektorientering
Perl
PHP
Webb- & mobil-utveckling...
AJAX
CSS
HTML
jQuery
XHTML
 
Skapade projekt

Projekt Kategorier Status
Öka konverteringsgraden på webbtjänst tag IT/web  Slutfört


Utförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren