Sara_Berlekom

Användarnamn: Sara_Berlekom
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Sara Berlekom
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2021-05-01

CV

alt text

Målsättning

Använda mig av mina kunskaper inom färg, form, foto och layout (både för Internet och trycksaker) kombinerat med mina kunskaper inom pedagogik

Arbetsliv

Letar frilans uppdrag

Formgivning av böcker

Formgivning

Min hemsida: www.berlekom.se

Utbildningsuppdrag Jensen Education: lärare i Grafisk kommunikation A till C och Desktop 2002-2007

Data & språkkunskaper

Engelska: Goda kunskaper Datorvana: Officepaketet, Internet, Illustrator, Photoshop och Indesign, html, css har också gjort wordpress teman. Jag har goda datakunskaper och lär mig snabbt nya program.

Utbildningar

Stockholms universitet Semiotik 7,5 p (tvärvetenskapligt ämne på litteraturvetenskapliga institutionen) ht 2003 Idèhistoria 15p Från antiken till upplysningen vt 2003 Litteraturvetenskap 60p I min B-uppsats skrev jag om den svenska folksagan ?Prins Hatt under jorden? 2002 vt -2003 ht Konstvetenskap 90p 1998-1999 Jag skrev C-uppsats om ?Kungsträdgårdens Tunnelbanestation?

MKFC Praktiskt webbprojekt, 2001 Mitt projekt var UR-Akademins hemsida. Projektet ledde till deltidsanställning på UR under våren och sommaren 2001. Digital pedagogik 80p med inriktning mot Audiovisuellformgivning 2000 - 2001 Stockholms skolor komvux

Miroi utbildning Grafisk publicering, 1998 En grundkurs i de vanligaste bildbehandlingsprogrammen.

Konstskolan Idun Lovén Måleri, 1994-1996 Grundläggande konstutbildning med mycket teckning, färg och form. Göteborgs universitet Populärkultur 7,5p 1994

Skinnskattebergs FHSK Estetisk linje 1993-1994 Allmän konstlinje där jag provade på många olika tekniker.

Orsa Vuxengymnasium Betygskompletteringar 1993

Visingsö FHSK Internationell vinterkurs,1991- 1992 Kurs i engelska, halva utbildningstiden i Brighton.

S:t Mikaelsskolan Tvåårig Sociallinje 1989-1991

Personligt brev

Jag söker nya uppdrag eller jobb inom grafisk design och webbdesign. Som formgivare har jag främst erfarenhet av böcker. Jag har också gjort affischer och broschyrer. Som Webbdesigner har jag arbetat i publiceringssystemet wordpress och jag har goda kunskaper i html och css. Eftersom jag både fotograferar, tecknar och arbetar i Illustrator har jag möjlighet att använda egna foton och illustrationer.

Som distans lärare i Grafisk kommunikation A, B, C och Desktop har jag skrivit stora delar av mitt kursmaterial själv. Under våren har jag gått en kurs i kulturjournalistik för att ytterligare utveckla mina kunskaper som skribent. I min bakgrund finns några konstskolor och utbildningar inom grafisk design, formgivning och digitalpedagogik. Jag har också en fil. kand med Konstvetenskap som huvudämne och litteraturvetenskap som näst största ämne. Min examen innefattar också poäng i idéhistoria, semiotik och populärkultur. Allt detta bidrar till att jag har en bred kompetens inom området.

webbdesign, utbildning och bildskapande. Förutom det har jag också ett stort kulturintresse och gillar att arbeta kreativt. Jag både fotograferar, tecknar och arbetar i Illustrator.

Min hemsida: www.berlekom.se

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Sara_Berlekom

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Copy/print/reklam
 
Reklam & Media...
Animationer
Illustration
Marknadsföring
Photoshop
Posters
Reklam
Reklamdesign
Text
Webbreklam
Video
Övrigt
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren