Janne1965

Användarnamn: Janne1965
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Janne1965
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2023-02-15
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Som en passionerad skribent har jag arbetat med en mängd olika projekt, från att skriva nyheter för en nyhetsmediasajt till att producera innehåll för olika onlineföretag. Genom mina erfarenheter har jag utvecklat en unik förmåga att anpassa min stil och ton för olika målgrupper och plattformar. Min bakgrund som frilansande översättare har också hjälpt mig att förbättra mina språkfärdigheter och förståelse för kulturella skillnader, vilket gör mig mycket lämplig för en skribentposition. Som en god administratör har jag också en viktig förmåga att arbeta under tidspress och hantera flera projekt samtidigt med utmärkt organisatoriska färdigheter. Jag är en dedikerad och driven skribent som brinner för att skapa kvalitativt innehåll och hjälpa företag att nå sina mål. Jag är övertygad om att min erfarenhet och min förmåga att anpassa mina skrivstil och ton till olika målgrupper och plattformar gör mig till en värdefull tillgång för vilket skribentteam som helst. Översättare/undertexter, 3 års vana för ett tiotal företag allt från Disney till Netflix filmer. Admin ja allt du kan tänka dig, allkonstnär. Jan-Erik Lindblom

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Janne1965

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Översättning/journalistik Plats Copy/print/reklam
 
Copywrite & print...
Annonser
Tidningar
Trycksaker
Visitkort
Övrigt
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren