MoKiPhoto

Användarnamn: MoKiPhoto
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: MoKiPhoto
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2021-10-04
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Jag är fotograf och filmare, eller visuellkommunikatör om man så vill. Jag har en gedigen utbildning i ryggen, med det vill jag säga att jag är utbildad inom många genrer inom foto och film. Jag kan därför gå in i de olika mentala roller man behöver för vitt skilda typer av uppdrag, för att ge ett tydligt exempel som jag tror att många förstår.

Om jag t.ex filmar ett nyhetsinslag så behöver jag tänka på ett sett och har en uppsättning regler och förväntningar att förhålla mig till, om jag gör en reklamfilm för din produkt eller tjänst så är det andra förväntningar och regler som gäller, och om jag gör en musikvideo så förändras förväntningarna igen och reglerna finns egentligen inte alls längre. Samma tänk gäller förstås för stillbilder, nyhetsbilden, reklambilden och konstbilden kräver alla ganska olika tankesätt och har olika regler och förväntningar att förhålla sig till.

Utöver dessa bild- och principmässiga kunskaperna så besitter jag såklart stor teknisk kompetens om min utrustning och de programvaror jag använder. Jag kan jobba helt i studio med blixtar och annat artificiellt ljus, eller fota utomhus i det härliga solljuset som alltid har sin naturliga charm. Självklart så kan jag också kombinera de båda arbetssätten för de tillfällen då det passar. Jag vet hur jag ska ställa in min kamera för att uppnå vissa speciella effekter, som i den bild som ligger som omslag på porträtt här på förstasidan, ja den är fotad så. När det inte räcker till så kan jag spexa till det ordentligt i Photoshop, eller bara plocka bort den där irriterande finnen som alltid ska dyka upp när man ska till fotografen.

Kort sagt jag tar mig an stora som små uppdrag, stillbild och video, verklighetstroget som tillspexat, allt utifrån dina behov!

www.mokiphoto.com

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera MoKiPhoto

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Copy/print/reklam
 
Fotografi & Bildbehandling...
Arkitektur-foto
Bildbehandling
Bröllops-foto
Digital fotografering
Dokumentär-foto
Flyg-foto
Frilans-foto
Journalistik-foto
Kommersiell fotografering
Konst-foto
Landskaps-foto
Mode-foto
Natur-foto
Photoshop el. liknande
Porträtt-foto
Privat fotografering
Produkt-foto
Reklam-foto
Retuschering
Sport-foto
Reklam & Media...
Photoshop
Video
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren