karlssonsara88

Användarnamn: karlssonsara88
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Sara Karlsson
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2021-05-22
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Hej och välkommen till min profil!

Om mig

  • Sara Karlsson, 32 år, ursprungligen från Borås

  • Graphic Designer & Content Creator med 8+ år arbetslivserfarenhet

  • Bor i Napier, Nya Zeeland, med min Kiwi partner Liam

  • Söker frilans-/konsultuppdrag på distans inom grafisk design, video produktion/editering, sökmotoroptimering (SEO) & Online marknadsföring och hantering/administration av sociala medier.

  • Webbportfolio: sara-karlsson.com/

Arbetslivserfarenhet

Från Oktober 2020 - Graphic Designer på Air Napier/Mama Brown, NZ

Efter att ha jobbat som städerska i 6 månader och löpande sökt jobb här i Nya Zeeland inom Grafisk Design & Content Production, fick jag äntligen en tjänst hos Air Napier/Mama Brown som Grafisk Designer! Dagligen designar jag grafik och content för deras sociala medier kanaler (Facebook, Instagram & LinkedIn), hemsidor, presentationer (PowerPoint) och andra trycksaker såsom posters och visitkort.

Från September 2018 - Frilans Graphic Designer & Content Creator

Sedan jag valde att resa till Nya Zeeland hösten 2018 har jag utfört flera olika uppdrag som frilans Grafisk Designer & Content Creator. Under tiden jag reste runt i Nya Zeeland september 2018 till april 2019 upptäckte jag volontärarbete (WWOOFing) och kombinerade resandet med att volontära som Content Creator. Jag fick utöver trädgårds- och hushållsarbete även uppdatera hemsidor på ett B&B i Abel Tasman samt producera och redigera videos på Golden Bay Sustainable Living Centre i Takaka. De videos jag utförde där finns att se via länken till deras YouTube kanal. Från September 2019 till Mars 2020 jobbade jag 50% frilans för min f.d. arbetsgivare Markslöjd AB där jag bl.a. producerade kataloger, broschyrer och andra trycksaker. Sedan Mars 2020 har jag som volontär hjälpt en yoga studio här i Napier, Wellness Sanctuary, med posters och sociala medier content för deras workshops, retreats och övriga "happenings". Perfekt deal med gratis yoga för några timmars jobb då och då för ett yoga freak (jag alltså!).

Art Director & Grafisk Designer - Markslöjd AB - 2015-2018

I mitt jobb som Art Director & Grafisk Designer på Markslöjd AB jobbade jag dagligen med grafisk produktion i InDesign. Det innefattade produktion av bl.a. större och mindre kataloger, broschyrer och produktblad, på både svenska och engelska. Emellanåt utförde jag fotoredigering i Photoshop. Veckoligen uppdaterade jag även Markslöjds Instagram med inlägg, videos och samarbeten.

SEO-tekniker - Getupdated - 2013-2015

I mitt jobb som SEO-tekniker hjälpte jag företag att förbättra sin närvaro på nätet och på Google genom ett aktivt arbete med sökmotoroptimering (SEO). Jag jobbade dagligen med statistik och analyser i Google Analytics och Webmaster Tools. Andra uppgifter jag även fick utföra emellanåt var copywriting och webbdesign. Att uppdatera och administrera Getupdateds CRM förekom också.

Praktikant/Marknadsansvarig - EatGood - 2012

Under hösten 2012 fick jag chansen att praktisera på Borås-företaget EatGood och ha rollen som företagets marknadsansvarig. Arbetsuppgifter som förekom var originalarbete som produkt- eller nyhetsutskick, mindre broschyrer och företags- eller produktdokument. Även videoredigering och produktion i form av företags- och produktfilmer var en stor del av mina arbetsuppgifter på företaget. En annan erfarenhet jag fick genom praktiken var administration och uppdatering av hemsida genom Wordpress och av EatGoods sociala medier (Facebook, YouTube och Mynewsdesk).

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera karlssonsara88

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Översättning/journalistik Copy/print/reklam
 
Copywrite & print...
Annonser
Böcker
Flyers
Posters
Tidningar
Trycksaker
Visitkort
Fotografi & Bildbehandling...
Bildbehandling
Photoshop el. liknande
Reklam & Media...
Illustration
Logotyp
Marknadsföring
Photoshop
Posters
Reklam
Reklamdesign
Text
Webbreklam
Video
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren