Dennissulejman

Användarnamn: Dennissulejman
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Dennissulejman
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2019-11-28
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Är sedan i april 2019 en både system- och mjukvaru-utvecklare och det hela började med att jag sedan en lång tid tillbaka varit IT-intresserad på så pass hög nivå att jag intresserats av hur en dator fungerar. Förra året gav jag mig på att lära mig C# vilket blev en succé då jag tack vare min ihärdighet fick en position på mitt första jobb i början av året. På mitt nuvarande jobb har jag ansvar över att se till att systemen och mjukvaran fungerar som den ska. Jag har fått ändra i befintliga program och system som består främst av WPF-program, tasks och servicar. Efter ett tag fick jag även fullt ansvar över att utveckla egna WPF-program som jag jobbar på med. En stor del av mitt jobb har även med elektroniska integrationer mot kunder och leverantörer att göra. Detta gäller orderbekräftelser, orderläggning, leveransbekräftelse och fakturering. Formaten jag använt för dessa integrationer är EDIFACT och XML. Om du behöver någon slags elektronisk integration, ett Windows-program till din verksamhet eller någon schemalagd aktivitet som till exempel hämtar en fil, skriver en rapport, you name it, kontakta då mig så kan vi diskutera vidare.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Dennissulejman

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Plats
 
Plattformar...
Microsoft SQL
Windows 7
Windows Vista
Windows XP
Programspråk...
.NET
C#
PL/SQL
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren