Karinder

Användarnamn: Karinder
Medlemskap: PRO-medlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Karin Möllhagen
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2019-09-17
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Hej!

Jag bor sedan tio år tillbaka i Spanien där jag till vardags jobbar med content texter samt översättning till svenska uppdragsgivare. Det inkluderar SEO optimerade texter inom alla tänkbara områden.

När det kommer till erfarenhet har jag en gedigen vana av att skriva så tangenterna glöder. Deadlines och skrivflyt är jag en fena på och jag törs kalla mig skicklig på att jobba "digitalt".

Utöver svenska har jag flytande kunskaper i spanska och engelska. Har dessutom stor vana av att göra översättningar från norska och danska till svenska.

Behöver du hjälp att få ihop ett textligt material av hög kvalitet på alla plan? Då borde vi prata närmare. Jag har egen firma och VAT för fakturering mellan EU-länder. Min arbetsplats är på varmare breddgrader, men vi verkar under samma tidszoon så deadlines är inga bekymmer!

Vill ni köra ett test? Inga problem, skicka en text eller ett material ni behöver hjälp med så utgår vi från det.

Med vänliga hälsning, Karin Möllhagen

CV

STUDIER Örebro Unversitet, Örebro 2005 – 2008 - Kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap, internationell inriktning Instituto Europeo di Design, Barcelona 2006 - Master in Marketing- and communication in Fashion
Internship - Ogilvy Spain, copywriting & campaign, Barcelona 2009

ERFARENHET Frilansskribent, SEO + Content writing 2013 - ff - Skribent för svenska content-byråer där jag levererar allt från kategoritexter och SEO artiklar till innehåll till nya hemsidor (inkl. research, textproduktion, korrigering). Erfarenhet från alla tänkbara branscher och områden. - Översättningsuppdrag; svenska → spanska, engelska → svenska samt norska → svenska.

SPRÅK OCH ÖVRIGA UPPLYSNINGAR - Mycket goda tal- och skriftkunskaper i det engelska- samt spanska språket. - Mycket god förståelse för det danska samt norska språket i tal och skrift. - Egen registrerad firma med aktivt VAT (internationellt skattenummer för fakturering inom EU).

Referenser på begäran!

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Karinder

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Översättning/journalistik IT/web
 
Journalistik...
Blog
Internet
Kulturskribent
Språk & Översättning...
Danska
Engelska
Norska
Spanska
Svenska
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren