ElsaStalner

Användarnamn: ElsaStalner
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: ElsaStalner
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2020-03-23
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Hej! Mitt namn är Elsa Stålner Correia och jag har just tagit examen från Nackademin här i Stockholm där jag läst utbildningen Digital Kommunikatör - Sociala Medier. I grunden har jag en kandidat i etnologi men jag har sedan min studietid arbetat mycket med textproduktion av olika slag både som litteraturredaktör på Nöjesguiden, Web Publisher på Stockholm Environmental Institute (SEI) och som projektassistent på designbyrån Expology. Sommaren 2019 arbetade jag som Marknadskoordinator på konsultföretaget Citerus med ansvar för nyhetsbrev och sociala medier och jag har sedan min praktikperiod i mars 2018 arbetat extra som Digital Kommunikatör på Beteendelabbet som arbetar med beteendeförändring, hållbarhet och nudging.

Jag har en bred och något brokig utbildnings och - yrkesbakgrund som ändå har gemensamma drag och som sammansmälter nu i och med min utbildning inom kommunikation. Att skriva, omarbeta och korrekturläsa text är det jag gör allra bäst men jag älskar också det kreativa kommunikationsarbetet med allt ifrån planering och strategi till konceptutveckling och analys. Som person är jag lyhörd, självständig,ordningsam och nyfiken med en god språkkänsla och nära till kreativitet i olika former. Under utbildningen på Nackademin har jag genomfört två praktikperioder.Den första tillbringade jag hos Beteendelabbet som arbetar med beteendeförändring och nudging inom en rad områden som skola, vård och miljö. Min andra praktikperiod var hos Madder, en feministisk kommunikationsbyrå med inriktning mot civilsamhället, med många organisationer och fackförbund som kunder. På båda dessa praktikplatser har jag lärt mig otroligt mycket och tagit mycket eget ansvar. Lärdomar jag tar med mig från detta rör exempelvis konceptutvecklingen av kampanjer,kommunikationsstrategier och content marketing.

När jag nu söker anställning och/eller frilansuppdrag letar jag i första hand efter en verksamhet där jag kan lära mig mer och utvecklas men där jag också samtidigt får chansen att visa vad jag kan. Jag är tack vare min tidigare bakgrund van vid snabba puckar, många simultana arbetsuppgifter, projekthantering och teamwork. Jag växer med eget ansvar och är van att förhålla mig till deadlines och att ta egna initiativ. Jag har god vana att skriva pressmeddelanden, blogg och nyhetsbrev och jag har grundläggande kunskaper i annonsering för sociala medier samt vidareutbildar mig just nu inom SEO och SEM marknadsföring. Jag har arbetat en hel del i Wordpress och Mailchimp och kan grunderna för Photoshop och Indesign. Jag är dessutom alltid redo att lära mig mer!

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera ElsaStalner

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Copy/print/reklam Översättning/journalistik
 
Copywrite & print...
Annonser
Böcker
Flyers
Posters
Radio
Tidningar
Trycksaker
TV
Visitkort
Fotografi & Bildbehandling...
Photoshop el. liknande
Reklam & Media...
Annonsinköp
Annonsplanering
Marknadsföring
Photoshop
Text
Webbreklam
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren