cina

Användarnamn: cina
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Carina Johansson
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2022-06-08
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Hejsan! Jag heter Carina och är en mogen tjej i mina bästa år, är hemkommen i maj 2020 till Sverige efter att ha bott i Spanien i fem år. I Spanien och numera även i Sverige försörjer jag mig som VA och frilansskribent, men har även arbetat som telefonintervjuare, telefonförsäljare och mötesbokare på distans.

Jag har erfarenhet av att skapa texter all från korta artiklar, till flera sidor åt domännamn eller recensioner av casinon och spelautomater, samt översatt produkttexter från engelska till svenska, samt göra research till artiklarna. Texterna är med eller utan nyckelord, länkar, bilder, SEO-optimerade, meta titlar och beskrivningar. Jag har även arbetat med wordpress eftersom min man Thomas är webbdesigner/programmerare använder detta när jag hjälper honom med innehåll till sidor han skapar och sköter.

Innan min flytt utomlands arbetade jag inom skolans värld som resursassistent för elever med extra behov, men höll även lektioner för barn och ungdomar. På eftermiddagarna anordnade jag aktiviteter för eleverna på skolans fritidshem, samt mötte deras föräldrar. För några år sedan hade jag tillika ett eget företag tillsamman med min man. Vilket gör att jag har erfarenhet av att sköta administrativa uppgifter och ta hand om anställda.

Bor just nu på Klippans camping i husvagn tillsammans med min man och arbetar på distans. Tanken är att vi ska utforska Sverige och Europa så småningom. I övrigt är jag en glad, positiv och en självgående person, men samtidigt lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra för att nå bästa resultat.

Mina intressen är bland annat befinna mig ute på vägarna tillsammans med min man för att upptäcka vad världen har att erbjuda. Jag gillar att läsa, måla tavlor, vara ute i naturen och då gärna i närheten av vatten, samt umgås med min familj och vänner, samtidigt ser jag till att njuta av livet!

Självklart har jag referensmaterial och CV!

Nyfiken? Kontakta mig så berätta jag mer!

Med vänliga hälsningar Carina Johansson

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera cina

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

   
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren