cina

Användarnamn: cina
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Carina Johansson
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2021-01-08

Hejsan! Jag heter Carina och är en mogen tjej i mina bästa år, är nyss hemkommen till Sverige efter att ha bott i Spanien i fem år. I Spanien och numera i Sverige försörjer jag mig som mötesbokare, telefonförsäljare, telefonintervjuare, VA och frilansskribent. Jag har erfarenhet av att skapa texter all från korta artiklar, till flera sidor åt domännamn eller recensioner av casinon och spelautomater. Texterna är med eller utan nyckelord, länkar, bilder och meta titlar och beskrivningar. Detta åt olika uppdragsgivare och allt på distans. Arbetet hos Er verkar var något som skulle passa mig som handen i handsken eftersom det är alltid lika kul att lära mig något nytt.

Innan min flytt utomlands arbetade jag inom skolans värld som resursassistent för elever med extra behov, men höll också lektioner för barn och ungdomar. På eftermiddagarna anordnade jag aktiviteter för eleverna på skolans fritidshem, samt mötte deras föräldrar. För några år sedan hade jag tillika ett eget företag tillsamman med min man för några år sedan. Vilket gör att jag har erfarenhet av att sköta administrativa uppgifter och ta hand om anställda.

Bor just nu på en camping i husvagn tillsammans med min man och arbetar på distans. Tanken är att vi ska utforska Sverige och Europa så småningom. I övrigt är jag en glad, positiv och en självgående person, men samtidigt lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra för att nå bästa resultat.

Mina intressen är bland annat befinna mig ute på vägarna tillsammans med min man. Jag gillar att läsa, måla tavlor, vara ute i naturen och då gärna i närheten av vatten, samt umgås med min familj och vänner och ser till att njuta av livet helt enkelt.

Självklart har jag referensmaterial och CV!

Nyfiken? Kontakta mig så berätta jag mer!

Med vänliga hälsningar Carina Johansson E-post: carina.privat@scorpio.nu Telefon: 0737 787 131

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera cina

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

   
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren