Mona

Användarnamn: Mona
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Mona
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2020-04-06
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Jeg er norsk og oversetter fra svensk til norsk og fra engelsk til norsk. Min yrkeserfaring er hovedsakelig fra Norge, Nigeria og Sør-Afrika. Jeg har bodd over 12 år i engelskspråklige land (fra 2006 til 2019), og har fått mye språklig erfaring i tillegg til mye kunnskap om andre folk og kulturer. Jeg har jobbet som oversetter (fra engelsk til norsk) for Vakttårnet i over åtte år, og har deltatt i og bestått ulike oversettelseskurser, som mentorkurs, kurs i oversetter-teamwork og kurs i communications management. Vakttårnet er kjent for sitt nettsted, jw.org - nettstedet har mange sider med informasjon som er oversatt til over 900 språk. Jeg oversatte blant annet artikler i Våkn Opp! Dette bladet inneholder artikler som omhandler et vidt spekter av emner, deriblant vitenskap, natur og reiseskildringer i tillegg til emner av teknisk, medisinsk og juridisk art. Jeg oversatte også brev, formular, brosjyrer og bøker.

Språkformidling er noe som ligger meg sterkt på hjertet, og noe jeg alltid har vært interessert i. Jeg har god språkforståelse, har et godt øye for detaljer og er opptatt av å levere en nøyaktig og riktig oversettelse. Jeg har adgang til oppslagsverk og annet referansemateriale og går inn for å fullføre oversettelsesarbeid til avtalt tid. I tillegg arbeider jeg hjemmefra og har mulighet til å sette i gang med oppgaver nesten når som helst. Jeg er pålitelig, jobber raskt og effektivt og har høy arbeidsmoral.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Mona

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Översättning/journalistik Plats
 
Språk & Översättning...
Engelska
Norska
Svenska
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren