MSellfors

Användarnamn: MSellfors
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: MSellfors
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2018-11-28
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Profil

Marknadsförare med mer än 10 års erfarenhet inom marknadsföring i branscher som IT, resenäringeng, konsulting och media. Jag är en drivande person som motiveras av utmaningen att förbättra, utveckla och få verksamheter att växa. Jag har bred erfarenhet inom projektledning och stort intresse av digital marknadsföring. Se beskrivning nedan av mina nyckelkompetenser som jag kommer att bidra med hos min nästa arbetsgivare.

Nyckelkompetenser

Digital marknadsföring Har erfarenhet från att driva försäljning genom digital marknadsföring som innefattar webb, sociala medier, e- postmarknadsföring, SEO och Adwords. Har god förståelse för IT-system och digitala marknadsföringsverktyg. I mina tidigare marknadsföringsarbeten har jag haft stort fokus på analys och uppföljning av data för att optimera kampanjer och öka konverteringsgraden.

Projektledning

Jag har bred erfarenhet av projektledning i privata och offentliga organisationer i både den egna organisationen och på konsultbasis. Projekten som jag har drivit har inneburit ledning av projektgruppen, budget- och resultatansvar.

Internationell erfarenhet

Min nyfikenhet för människor, platser, kulturer och natur har tagit mig ut i världen. Under ekonomistudierna fick jag stipendier för studier i Frankrike, Kanada, Kina och Costa Rica. Har även bott och arbetat ett år vardera i Schweiz och Tyskland. Har tidigare erfarenhet från arbetsplatser med engelska som arbetsspråk, talar franska och har grundläggande kunskap i spanska. På min nuvarande arbetsplats 'har jag ansvarat för projekt och utveckling av reseprodukter i länder som Iran, Indien, Costa Rica och Island, vilket bland annat innebär projektledning och kontraktsförhandlingar.

Affärsutveckling och uppstart av nya affärsområden

Mina tjänster har inneburit att starta upp nya affärsområden från grunden och utveckla dessa. På Business Sweden hjälpte jag i min roll som konsult svenska som önskade utöka sin verksamhet i Norge. Jag inspireras av att driva och bygga verksamheter. Trivs gott i dynamiska organisationer med digitalt och kommersiellt fokus.

Analys och rapportering

Har god förståelse för IT-system och marknadsföringsverktyg. I mina tidigare tjänster har jag haft stort fokus på analys av data för att optimera kampanjer och öka konverteringsgraden.

Copywriting/content

Eftersom de flesta av mina tidigare anställningar har inneburit ett brett marknadsföringsansvar har jag många års erfarenhet att på egen hand och med hjälp av byråer skapa innehåll som film, text och foto för webb och sociala medier med målet att inspirera och driva försäljningen.

Event

Har erfarenhet från arbete med event och arbetat med alltifrån stora flerdagarsevenemang med flera tusen deltagare till mindre föredragskvällar. Arbetet med event innebär bland annat projektledning, sponsorrekrytering, införsäljning och uppföljning. Har även erfarenhet från att själv hålla föredrag och produktpresentationer för kunder i samband med event.

Framtida roller av intresse

Tjänster som jag anser skulle passa mig är: marknadschef, projektledare, digital marketing manager, affärsutvecklare eller marknadsanalytiker.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera MSellfors

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Översättning/journalistik Copy/print/reklam Plats
 
Fotografi & Bildbehandling...
Natur-foto
Reklam & Media...
Annonsinköp
Annonsplanering
Marknadsföring
Photoshop
Text
Övrigt
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren