sanna.j.lindberg

Användarnamn: sanna.j.lindberg
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Sanna Lindberg
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2019-09-14
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Jag har nyligen registrerat ett bolag och är ny på Okelii.

Jag är en specialist med fokus på att öka försäljningen av produkter och tjänster genom digital marknadsföring. Hon är specialiserad inom sökmotor marknadsföring (SEM), sökmotoroptimering (SEO) och social media marketing (SMM). Min bakgrund på webbbyråer har gett mig förmånen att arbeta med SEM, SEO och SMM för många kunder inom olika branscher. Några av mina starkaste egenskaper är min drivkraft, förmåga att samarbeta med olika typer av människor och mina analytiska färdigheter.

Uppdrag

Sony Mobile Digital marknadsförare Uppdraget för mig var att öka kunskapen och betydelsen inom SEO och SEM på Sony Mobiles olika marknader. Jag skapade strategier för hur intressenter kan utmana lokala byråer.Hennes ansvar är också att utföra praktiska uppgifter som veckovisa rapporter, hygienkontroller och seoåtgärder på den svenska / globala webbplatsen. SEO-åtgärder som kan dupliceras eller saknas metabeskrivningar, förbättringar av sidtitlar, alternativ text på bilder och mer. Alltid med målet att förbättra rankningen i sökmotorer (SERP). Hon jobbar i nära samarbete med marknadschefen. De metoder som används är ofta relaterade till datainsamling och statistik, Google Analytics.

JCE Group SEO-specialist Uppgiften var att optimera den nya sajten för JCE Group. SEO-arbetet innebar att hon skulle skriva unika metatitlar och beskrivningar, sidtitlar och alternativ text för alla sidor.Hon arbetade tillsammans med utvecklaren av webben.

Bredband2 Digital marknadsförare Uppdraget för företaget var att skapa pågående och tillfälliga kampanjer först och främst i Google Adwords söknätverk och Bing Ads. Kampanjerna fokuserade på sökning, visning och remarketing. Mitt ansvar var att optimera kampanjerna för att sänka kostnaderna och öka kvaliteten på klickarna.

HeadBrands SEM-specialist Uppgiften var att uppdatera huvudbandets nuvarande Adwords-konto och optimera kampanjerna för att öka konverteringsfrekvensen och därigenom få mer försäljning online. Sanna skapade ett omfattande konto med fokus på affärs varumärke, produktkategorier och varumärken. Mycket av arbetet var att strukturera kontot och avvisa annonser som hade dålig kvalitet och sökord som hade en hög kostnad och som inte konverterade. Hon arbetade på avstånd i nära samarbete med sin grafiska designer och VDn. Arbetet innebar även att hantera månatliga rapporter och förslag på att vidareutveckla kontot. Verktyg som används är Google Adwords, Google AdWords Keyword Tool och Google Analytics för statistik och slutsatser.

Smelink Digital marknadsförare Denna uppgift var både för Smelink att få mer relevanta besökare genom organiska sökningar och för att paketera tjänsten Sökmotoroptimering (på sidan) för att de ska kunna sälja till befintliga och nya kunder. Sanna gjorde en omfattande forskning (tävlingsanalys) och skrev strategin och genomförde den. Efter att ha gjort optimering på sidan på smelink.se blev resultaten betydligt bättre. SEO har haft en positiv inverkan och Smelink slutade därför avtalet med SEO-byrån. Smelink fick bättre resultat i Google Organic Search. Huvudnyckeln till den här sidan SEO (sökordsanalys, webbplatsanalys, metatitlar, metabeskrivning, alt-tag, URL-struktur och så vidare) och innehåll. När det gäller förpackningen testades den och lanserades i januari 2015. Idag har de 14 aktiva kunder som betalar för sökmotoroptimering varje månad. Verktygen som Sanna använde var Google Search Console, Googles verktyg för webbansvariga och Google Analytics, Google Trends.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera sanna.j.lindberg

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Juridik/ekonomi/sälj Översättning/journalistik Copy/print/reklam
 
Områden...
Analys & statistikverktyg
Användarvänlighet
Internetannonsering
Internetmarknadsföring
Projektledning
Publiceringsverktyg/CMS
Skriva för webben
Sponsrade sökord
Sökmotoroptimering (SEO)
Webbkampanjer
Webbshop
Plattformar...
iPhone OS
Mac OS
Mac OS X
Windows XP
Webb- & mobil-utveckling...
CSS
Hemsida
Sharepoint
Wordpress
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren