Amsa

Användarnamn: Amsa
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Amsa
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2018-11-08
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Hemsida: https://amandasandstromb.wixsite.com/portfolio

I min fleråriga yrkesroll som copywriter och social media manager är jag kreativ och ständigt i nära relation till företagets kunder, flera av dem välkända svenska företag. Jag ansvarar för att ta fram strategier, utveckla tonaliteter och att presentera skräddarsydda lösningar inom marknadsföring för den aktuella kunden. Jag har också fått kliva in i rollen som projektledare vid ett flertal tillfällen och utvecklats som ledare. Jag är målmedveten och drivs av att se resultat. 2013 debuterade jag som författare med ungdomsromanen ”Låt inte drömmen fly” och i min yrkesroll har det kreativa skrivandet varit mitt uttryck.

• Som anställd är jag ansvarstagande, lyhörd och en stöttande kollega. • Mina chefer berömmer mig för min kreativitet och mitt kundbemötande. • När jag inte jobbar tränar och tävlar jag i kickboxning.

        UTBILDNING ARBETSLIVSERFARENHET

KREATIVT SKRIVANDE Skurups Folkhögskola 2014 – 2015 Efter utgiven debutroman bestämde jag mig för att utbilda mig vidare inom skrivandet på en av landets högst ansedda skrivarlinjer. PRAKTISK FILOSOFI GRUNDKURS Göteborgs Universitet 2014 PROJEKTLEDNING Umeå Universitet 2012 COPYWRITER/SOCIAL MEDIA MANAGER CREATIVE PEOPLES | 2017 - PÅGÅENDE | MALMÖ På contentbyrån Creative Peoples har jag fått stort förtroende och arbetat som både copywriter och social media manager. Jag har utvecklats i mitt kundbemötande och ansvarat för kundmöten, presentationer och workshops. Mitt stora ansvarsområde har varit att hitta kundens unika tonalitet och ta fram en hållbar marknadsföringsstrategi i sociala medier.

• Tog emot utmärkelsen “Årets projekt” där jag hyllades för min förmåga att ta fram tonalitet, mina pressmeddelanden och min kreativitet. • Har utvecklats i rollen som ledare genom att hålla I kundmöten och workshops. • Utvecklat hela koncept för film och print. JR. COPYWRITER FEW AGENCY | 2016 - 2017 | MALMÖ På välmeriterade Few Agency fick jag, efter att ha gjort en längre praktik 2016, projektanställning som Jr. Copywriter och därmed ett successivt större förtroende i den stora organisationen. Som ensam copywriter ansvarade jag för stora delar av projekt för kunder som Malmö stad och Landskrona stad. • Utvecklade och presenterade ett koncept för Dole i print, förpackning, TV och radio. • Ansvarade för byråns bidrag i SF bios årliga reklamtävling för kunden Bravo.

FÄRDIGHETER ARBETSLIVSERFARENHET

Svenska ●●●●● Engelska ●●●●○ Franska ●●●○○ PROGRAM GOOGLE DRIVE ●●●●● TRELLO ●●●●● MICROSOFT OFFICE ●●●●●

FÖRFATTARE HIPPO BOKFÖRLAG | 2013 | GÖTEBORG Efter studenten 2009 flyttade jag till Frankrike för att jobba och lära mig franska. Vid sidan av jobb i restaurangbranschen började jag skriva, vilket till slut resulterade i en utgiven ungdomsroman – Låt inte drömmen fly. • “Har just last ett så bra manus att jag är I prill. Vilken otrrrroligt fin text berättelse. Jesus! Vändningen är magisk.” Lillian Bäckman, formgivare. • ”Amanda Sandström har lyckats skriva en bok som är lika storögt poetisk och direkt som en Noicelåt från 1980 som jag brukade ha på repeat när jag var yngre – Du, du lever bara en gång och den gången är nu. Det finns bara en som vet hur du ska leva och det är du” Marcus Stenberg, litteraturrecensent. JOBB INOM RESTAURANGBRANSCHEN RESTAURANT VALAND, LE SANSAS, SHAPKO, PÅ HÖRNET, SHANTI SHANTI, MANANA | 2008 - 2014 | GÖTEBORG/NICE Under mina första år efter studenten arbetade jag som servitris på olika restauranger i både Göteborg och i franska Nice. Som servitris lärde jag mig vikten av att kunna arbeta i team och under stressiga förhållanden.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Amsa

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Copy/print/reklam
 
Copywrite & print...
Annonser
Böcker
Flyers
Posters
Radio
Tidningar
Trycksaker
TV
Visitkort
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren