goloyal

Användarnamn: goloyal
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: goloyal
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2018-08-27

Goloyal driver en digital plattform för kundklubbar och lojalitet som innefattar appar för slutkonsument och webbaserat verktyg för administration av lojalitetsprogrammen.

Goloyal är en pionjär inom digitalisering av köpcentrum och detaljhandel. Våra kreativa idéer och vår plattform har blivit standard för många fastighetsägare och lojalitetsleverantörer runt om i Europa. Goloyal var en av de första som implementerat beacon- och korttransaktionsteknik för köpcentrum och vårt koncept för skapande av lojalitet är en av de mest innovativa på marknaden.

Idag erbjuder GoLoyal tjänster och tekniska lösningar till några av Europas största köpcentrum. Genom att identifiera besökare och analysera deras beteende och aktivitet kan vi vara mer relevanta i vår kommunikation och skapa en bättre shoppingupplevelse.

Vi förbättrar hela kundresan och skapar mervärden för både köpcentrum och återförsäljare. I slutändan skapar vi lojala kunder, glada återförsäljare och ökad försäljning!

Goloyal är ett svenskt bolag bildat 2009. Goloyal är en tjänsteleverantör och en SaaS-partner för detaljhandel, organisationer och fastighetsägare. Goloyal har kontor i hela Europa.

Läs mer på www.goloyal.se

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera goloyal

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

   
Skapade projekt

Projekt Kategorier Status
PHP-utvecklare tag IT/web  Slutfört


Utförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren