Bernadina

Användarnamn: Bernadina
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Malin Grapengiesser
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2018-08-08

Min bakgrund är främst som filmproducent men också som regissör för i huvudsak dokumentärfilm. Som producent arbetar man mycket med att utveckla idéer, med det visuella, med texter och med organisation och kommunikation. Man arbetar ofta i team men också mycket självständigt.

I botten har jag utbildning som Montessori ledare med utbildning i London. Har även läst konst, film och Europas kulturarv på Stockholm universitet. Var också medlem och deltog i två föreställningar i performence gruppen Remote Controll, föreställningar som vi turnerade med i norra Europa.

För övrigt har jag utfört en stor väggmålning, organiserat konstutställningar, anställt personal, koordinerat filmvisningar, skrivit utlåtande om konst- och filmansökningar. Jag är ansvarsfull, noggrann och pålitlig och har tydligen också en bra telefonröst enligt somliga!

Då och då uppstår det perioder av mindre verksamhet mellan de olika projekten och jag ser det som ett jättebra tillfälle att expandera och omsätta mina samlade erfarenheter och kunskaper även i andra sammanhang.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Bernadina

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

   
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren