vildo

Användarnamn: vildo
Medlemskap: PRO-medlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Adam Lundvall
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-11-17
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Content Writing, spökskrivning, korrekturläsning, webbdesign och WordPress-liknande uppdrag är vad jag kan hjälpa till med. Jag tar inte mycket betalt, då jag vill få erfarenhet och bygga upp en portfolio.

Jag har knackat kod sen jag var 13 och varit Linux-nörd sedan 15-års-åldern. Jag behärskar HTML, CSS, C/C++, PHP. Python, SQL. Jag kan även hantera WordPress.

Jag har publicerat en diktsamling och deltagit i en antologi: "Jag ångrar att jag föddes" (Oppenheims Förlag) respektive "Om våren varm/vild" (Ellerströms förlag). Därtill har jag medverkat med artiklar, recensioner, essäer och dikter i diverse litterära tidskrifter. Bara för att nämna några: Populär Poesi, Floret, Presens, Medusa med flera.

Jag sitter i redaktionen för essätidskriften Poros: https://www.porostidskrift.se/. I tillkomsten av hemsidan hade jag hade en avgörande del.

UTBILDNING 2010-2013: Kandidatexamen i latin med grekiska som biämne (180hp). 2013-2016: Masterexamen i latin (120hp). 2016-2017: Skrivarlinjen på Skurups folkhögskola.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera vildo

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

   
Skapade projekt

Inga skapade projekt



Utförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren