Prioitera

Användarnamn: Prioitera
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Prioitera
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2018-01-10
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Prioitera AB är ett nystartad företag som berör allt inom design och lite till. Vi satsar främst på webbdesign och grafisk design. Vi har både erfarenhet inom webbdesign och utbildning inom produktdesign och grafisk design. Vårt mål är att ha en god och regelbunden kundkontakt för att kunna nå kundens krav så bra som möjligt. I kombination med våra professionella tankar och idéer blir resultatet bäst. Eftersom vi är nystartade och till viss del fortfarande verksamma inom våra studier, kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser åt våra kunder.

Våra tjänster: VARUMÄRKESPROFILERING Vi sköter er grafiska profil. Innehållet kan variera men oftast berör detta logotype, visitkort, informationsblad och färgmönster. Vi ser till att det finns en röd tråd i alla företagets delar. Från logotype på bilen till kaffemuggen i fikarummet. Vi erbjuder även personalfotografering och redigering av bilder.

HEMSIDOR Vi erbjuder trendiga och responsiva hemsidor efter era önskemål till rimliga priser. Vi vet att det ibland kan vara svårt att hålla sin hemsida uppdaterad. Vi sköter därför underhåll och anpassning av er hemsida efter behov.

REKLAM Mailutskick, reklamblad, affischer, you name it! Vi kan det mesta inom reklam och vilka olika plattformar som är bra att använda sig av för att synas.

TRYCKSAKER Allt som ni behöver få på print fixar vi. Detta kan tex vara skyltfönster, bildekaler eller restaurangmenyer.

PRODUKTDESIGN Vi hjälper er att utveckla och formge era produkter. Vi är utbildade i Solid Works 3D och andra program som krävs för produktutveckling.

PRODUKTBESKRIVNINGAR Har ni nya produkter i lager? Eller vet ni helt enkelt inte hur ni ska sälja dessa på bästa sätt? Vi fixar produktbeskrivningarna. Vi kan även ta professionella bilder på produkter om så önskas.

Hör av er för mer information om oss eller besök vår hemsida www.prioitera.se

didrik.lindell@prioitera.se gustav.akesson@prioitera.se

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Prioitera

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Plats
 
3D modellering & Design...
3D Grafik
3D Modellering
3D Rendering
3D Visualisering
CAD
Solidworks
Områden...
Användarvänlighet
Internetannonsering
Internetmarknadsföring
Skriva för webben
Sökmotoroptimering (SEO)
Webbdesign
Webbkampanjer
Programspråk...
.NET
C#
JavaScript
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren