cplusplusisgo

Användarnamn: cplusplusisgo
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Adam Lundvall
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-06-04
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Mitt namn är Adam Lundvall, jag en masterexamen i latin. Jag vill bli poet och anser det vara mitt huvudområde, men det är i princip omöjligt att tjäna pengar på det, så det är därför jag har sökt mig hit.

Jag är redaktör för Poros - tidskrift för essäistik. Jag behärskar dessutom tyska, italienska och (klassisk) grekiska på en mycket god nivå. Jag har även goda kunskaper inom lingvistik och översättningsvetenskap; jag har undervisat i latin och kreativt skrivande. Vad jag har att erbjuda är framför allt mina kunskaper i svenska och min unika känsla för språket: exempelvis, kan jag korrekturläsa din text, ge respons på en text, skriva ett personligt brev eller CV åt dig eller andra sorters texter.

Det senaste året har jag studerat på den prestigefyllda skrivarlinjen på Skurups folkhögskola. Det är framför allt poesi och litteraturkritik jag själv skriver. Därtill tillkommer en hel del recensioner, annat kritik och essäistik. Mina texter har publicerats i alla möjliga litterära tidskrifter, såsom Floret, Presens, Populär Poesi, Tidskriften Staden med flera. Min första diktbok utgavs 2014 och för närvarande jobbar jag på en andra diktsamling. Jag har således en utmärkt känsla för det svenska språket - såväl det mer akademiska som det skönlitterära.

Under höstterminen ledde jag en kurs i kreativt skrivande på Skurups bibliotek, som finansierades delvis av ABF och delvis av Skurups kommun. Jag fick ett mycket gott omdöme ifrån kursdeltagarna, av vilka somliga aldrig ens hade skrivit förut.

Slutligen, är jag också mycket intresserad av programmering och har sedan jag var 13 år brunnit för fri mjukvara och GNU/Linux. Även om det inte är någonting som jag kan bevisa med examina, så vill jag gärna bygga upp en portfolio inom detta område. Således, kan ni anställa mig för en väldigt billig peng till en början. Jag har, som en hobby, programmerat ända sedan jag var 11 år gammal. När jag var 13 år skrev jag mitt första "stora" program: ett textbaserat snakespel som kördes i terminalen. Jag hjälper inte längre hjälper till med att utveckla något program för GNU/Linux, utan försöker bidraga genom att till exempel översätta Linuxprogram till svenska, eller bara lära ut andra hur det fungerar. Jag förstår fortfarande inte varför man skulle vilja betala svinmycket pengar för ett buggigt fulhack som Windows.

Tveka inte att höra av er ifall ni vill se examensbevis, referenser eller dylikt!

Bästa hälsningar!

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera cplusplusisgo

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

IT/web Översättning/journalistik Copy/print/reklam Plats
 
Områden...
Datorsupport
Internetannonsering
Internetmarknadsföring
Skriva för webben
Webbdesign
Webbkampanjer
Plattformar...
Android
BeOS
BlackBerry OS
BSD Unix
CygWin
Debian
DOS
Embedded Linux
FreeBSD
Gentoo Linux
Hårdvara
Linux
Microsoft SQL
MySQL
NetBSD
OpenBSD
Red Hat Enterprise Linux
Ubuntu
Unix
Windows 7
Programspråk...
ANSI C
Bash
BASIC
C
C#
C++
Java
JavaScript
Objective-C
Objektorientering
Perl
PHP
Python
Ruby
Shell-scripting
Visual Basic
Visual Basic .NET
Webb- & mobil-utveckling...
AJAX
CakePHP
CSS
CSS3
Drupal
Hemsida
HTML
HTML5
Wordpress
XHTML
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Projekt Kategorier Status
Facebook annons tag Copy/print/reklam  Bud accepterat
Logga in
för att kontakta användaren