duru

Användarnamn: duru
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: vanja Durutovic
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-04-25

PROFIL 
 Jag söker denna tjänst av tre orsaker, jag är estet, Fotografering och mode,inredning.

Det ni söker är att jag har goda kunskaper med kundrelationer inom handel, en lång erfarenhet inom sälj,Fotografering och även gjort olika kurser om kund relationer. Har även kunskap inom detaljer inom mode,Sälj teknik, teknik.inredning,Fotografering.Photoshop.Capture One.

Nu är det tid för mig att anta en ny utmaning. Och nu är det er tjänst som lockar mig, dvs att få möjlighet att kavla upp ärmarna och att detta sker bland era produkter. Som estet brinner jag för fotografering och fotokonst.

Något som gjort att jag de senaste åren även haft egna utställningar och även jobbat som Fotograf för andra företagare, även arbetat som säljare för andra konstnärer. Jag har stor erfarenhet av säljtekniker och kundrelationer och har de senaste 20 åren jobbat som säljare på Nk Fashion & Denim. Jag har utbildning och erfarenhet inom produktfotografering och mode. Har även kunskap inom retuschering och ljussättning och de program jag arbetar i är Capture one och Photoshop.

Min passion för fotografering har jag levt med länge och har alltid varit intresserad av människor i olika ljus och skepnader. 2006 tog jag steget och utbildade mig i bl.a fototeknik och bildjournalistik vilket gett mig ett öga för det estetiska och detaljer.

Vid sidan av mina säljuppdrag arbetar jag med fotografering och har främst jobbat med uppdrag inom detaljfotografering, mode/ produktfotografering och bröllopsfotografering.

Jag vill gärna höra mer om tjänsten och få möjlighet att presentera mig ytterligare under ett personligt möte med Er.

Med Vänliga Hälsningar

Vanja Durutovic

REFERENSER:


Mycket goda referenser kan lämnas vid förfrågan.

ERFARENHET 2009-2016 ART F O T O E X H I B I T I O N Elite Park Hotel avenyn pågår fram till 2017 februari Fotouppdrag ABF ordert Fritt Fotograf och Konstsäljare Egen Fotokonst Fotograf inom mode och produktfotografering. Utställningar: 2013-20116 konstföreningen Västra Regionen Vänersborg 2014 Elite Park Aveun, Gillblads,NK Göteborg Italien Rom Gallery & More, Göteborg Hotell Båstad Arkiv 8 Clarion Hotell The perfect World Foundation.

Företag jag arbetat med: ABF Dokumenterat, Abf tidning fönstret. Allt i Bil AB,Peugeot, Orrefors, kosta boda, NK Göteborg, Volvo World golf challange 2012,Delsjön Golf Klubb,Brasse Lipp, Riksettan Larmcentral, Pelle P. Gillblads Gbg bröllop 2011-11-11 Domkyrkan. 2008 – 2015 NK mode & Fashion & Denim Göteborg
 Säljare och Expo-ansvarig Armani, Max Mara, Ralph Lauren, Tiger, Diesel, Reply m.m. 2005 – 2007 Säljare/fotoutbildning Göteborg 2003 - 2005 Säljare och stylist MQ Göteborg 1997-2002 Göteborg Säljare o Expo-ansvarig NK HR Gruppen Max Mara,NK Mode 1988-1990 Säljare och ansvarig Mc Millar Jeans Säljare och ansvarig för Levis Jeans UTBILDNING 1987 Gymnasium handel,ekonomi
 1993 Data/video/Ekonomi /samhälle
 2007 Folk Universitet/Foto teknik,reportage,studio, Bildjournalistik/Färglära för digitalfotografering/utställningsteknik 2009 Kurs Scandinavian Photo inom mode Studio Ljussättning teknik. 2010-2011 Fotoassistent produktfotografering Freeport kungsbacka 2008 - 2015 Sälj utbildningar inom kundrelation och teknik att ta intiativ till affärer Nk Göteborg  

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera duru

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

Copy/print/reklam
 
Fotografi & Bildbehandling...
Arkitektur-foto
Bildbehandling
Bröllops-foto
Digital fotografering
Dokumentär-foto
Frilans-foto
Journalistik-foto
Kommersiell fotografering
Konst-foto
Landskaps-foto
Mode-foto
Photoshop el. liknande
Porträtt-foto
Produkt-foto
Reklam-foto
Retuschering
 
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren