Vesteba

Användarnamn: Vesteba
Medlemskap: Gratismedlem
E-postadress: Visas ej
Namn: Vesteba
Betyg: Inga betyg satta ännu
Kontostatus: Aktivt
Senast inloggad: 2017-03-09
Kontaktuppgifter:
Logga in för att ta del av kontaktuppgifterna

Jag är känd för mitt uttrycksfulla, kraftfulla och målande sätt att skriva på, vilket jag gjort sedan jag var liten. Min erfarenhet gäller renskrivning och bearbetning till bokformat, att lyssna till diktamen och göra samma sak där, samt att jag själv skrivit åtskilliga noveller. För några år sedan kom jag ut med en diktbok. Själv anser jag att jag har lätt för att uttrycka mig och det kommer oftast naturligt. Vill jag något är jag noga med att formuleringen oftast är nyckeln till att bli tagen på allvar och få människors uppmärksamhet. En dåligt skriven text är svårare att ta in än en välskriven, vad den än handlar om. Kvalitet framför kvantitet. Dock intet ont om långa beskrivande texter med många superlativ. Men man måste hålla sig till fakta. Deadlines passar mig bra, för då jobbar jag som bäst. Vidare tycker jag integritet och smakfullhet är viktigt utan att för den skullen skriva högtravande. Att ha ett eget språk som flyter naturligt känns genuint vilket jag värderar högt.

Referenser finns.

Utvärderingar

En utvärdering ges efter utfört projekt, när den som utför projektet har fått sin slutrapport godkänd. Ett betyg, 1-10, sätts i samband med utvärderingen.

Logga in för att kunna läsa utvärderingar


Kommentarer

Kommentarer har inte samma tyngd som en utvärdering, men kan ändå hjälpa till för att undvika oseriösa aktörer eller ge extra beröm.

Rapportera överdriven kritik, omotiverade varningar eller rena personangrepp till moc.iileko@troppus

Kommentera Vesteba

Logga in för att kunna se kommentarer

= Nybörjare inom ämnet
= Grundläggande kunskaper inom ämnet
= Erfarenhet och goda kunskaper inom ämnet
= Längre erfarenhet och mycket god kompetens inom ämnet
= Lång erfarenhet och exceptionell kompetens inom ämnet

   
Skapade projekt

Inga skapade projektUtförda projekt

Inga utförda projekt

Logga in
för att kontakta användaren