Jag söker både en Utvecklare och en Webbdesigner

Status: Slutfört  
Skapat av: Teamworkers Sweden (2022-06-01)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: 3 st
Kategorier:
IT/web: Användarvänlighet, ASP, ASP.NET, Internetannonsering, Internetmarknadsföring, PHP, Webbdesign, Övrigt, Övrigt, Övrigt, Övrigt

Beskrivning:

Jag söker både en Utvecklare och en Webbdesigner, Webbdesignern bör vara bekant med Wordpress, alla siterna ligger hos one.com i ett paket som heter Guru, du kan ju kolla länken och se vad det innehåller: https://www.one.com/sv/ sidorna byggs sedan i Programmet Elementor där vi har ett antal licenser att tillgå. Vi kommer att ha tillgång till dessa professionella layouter: https://elements.envato.com/wordpress/elementor+kit
Om du är en Fullstackutvecklare och kan ta både Frontend och Backend så är det helt ok, annars om du tar en del så vore det önskvärt om du hade någon som du brukar samarbeta med är med i projektet.
Dessa projekt är en investering i din egen framtida försörjning, det är inget som ger snabba cash, du måste ha lite av en företagsanda för att gå med i dessa projekt, det gäller nio stycken domäner, tre av dem har kapacitet att generera riktigt höga inkomster inom en snar framtid.
Tre av projekten är unika i sig, det ena finns inte i Sverige, och vad jag vet inte heller i resten av Världen, det ena siten genererar en del pengar redan nu.
Du kommer att bli delägare i alla siterna och i ett Offshore Bolag, och även i ett Svenskt AB, eller flera Svenska AB. Troligen så kommer du aldrig mer att få en sådan chans som denna med ett så komplett erbjudande.
Men du behöver mer kött på bena för att förstå hela konceptet, men vi börjar med detta och går vidare om du fortfarande är intresserad, hör av dig snarast.

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 
Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!