Junior webbutvecklare / React Native

Status: Slutfört  
Skapat av: t42Karolina Sweden (2019-06-28)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: 1 st
Kategorier:
IT/web: Analys & statistikverktyg, Android, Android, Användarvänlighet, Betalningslösningar, CSS, Datorsupport, Embedded Linux, Gentoo Linux, HTML, HTML5, Internetannonsering, Internetmarknadsföring, iPhone, iPhone OS, Mobilutveckling, MySQL, PDA, Projektledning, Sökmotoroptimering (SEO), Trafik & Webstat-analys, Ubuntu, Webbdesign, Webbkampanjer

Beskrivning:

Vi söker dig som gillar att vara självgående och ta ansvar samt har en förståelse för kvalité. Om du vill vara med och grunda framtidens app är du som skapt för denna tjänst!
Vi tror att du likt oss älskar att själv utvecklas, är noggrann och vill arbeta med den absolut senaste tekniken. Vi ser att du är väldigt intresserad av utveckling i stort och har ett starkt intresse för öppen källkod rent generellt.
Hos oss kommer du att få jobba i ett drivet team med flera meriterade utvecklare inom front- & backend och en chans att lära dig cutting edge tekniker. Projektet sträcker sig över hela världen med målsättning på 100 miljoner användare inom 5 år.

- Eget ansvar
- Flextid
- Arbete på distans
- Duktiga och roliga kollegor
- Senaste tekniken

Om detta låter som något för dig ansöker du genom att maila kortare presentation, CV och referenser till karolina.ljungmark@veopartner.com

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!