Korrekturläsa Manus för bok

Status: Slutfört  
Skapat av: wArp Sweden (2018-01-23)
Projektutförare: ordkonst Sweden
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: 14 st
Kategorier:
Copy/print/reklam: Böcker
Översättning/journalistik: Svenska

Beskrivning:

En solig dag i Juli, 2012, kastade tre vänner loss från sin tillvaro hemma i Sverige. De kastade loss i en liten segelbåt men med stora drömmar. Ingen trodde på dem när de berättade. Det är inte så vanligt kanske, att man väljer att lämna allt där hemma och segla iväg mot något okänt. Men vem har väl inte bara velat komma ifrån allt någon gång?

Vad skulle ske om man faktiskt gjorde det? Gav sig iväg alltså. Vad skulle ske om man bara valde att lägga sitt liv på hyllan och bestämma sig för att ge sig av? Vart skulle man ta vägen?

Tänk att du placerar tre, helt olika människor, tillsammans, på just en sådan resa. En resa många bara drömmer om men som få ger sig av på. Hur långt skulle de klara sig? Hur långt hade någon klarat sig? Hur långt skulle du själv klarat av det? Skulle du kunna vistas på en båt, mindre än ditt kök - Speciellt om du vet att det kommer dröja en månad tills du ser land nästa gång?

Detta är historien om tre pojkar och deras färd mot en gemensam dröm. En dröm om en horisont och en liten båt, samt längtan efter att få gå vilse i världens alla hörn. En dröm om att få uppleva annat än ett invant beteende i landet Lagom - Men är det gjort för att en sådan resa skall lyckas? Klarar man att bo tillsammans, tre pojkar, på en sådan liten yta, så länge?

Följ med på en seglats mot horisonten!

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!