3st Frilansande Readktörer/Skribenter sökes för att skriva dagsaktuella och seriösa nyheter dagligen

Status: Slutfört  
Skapat av: Jenniferstrom Sweden (2017-12-04)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: 6 st
Kategorier:
Översättning/journalistik: Engelska, Internet, Ledarskribent, Redaktör, Svenska
Juridik/ekonomi/sälj: Frilansagent
Copy/print/reklam: Photoshop el. liknande
IT/web: Publiceringsverktyg/CMS, Skriva för webben, Wordpress

Beskrivning:

Hej!

Jag letar efter upp till 3 frilansade skribenter som kan jobba från några dagar i veckan till 7 dagar i veckan.
Du bör ha erfarenhet i Photoshop då det krävs att man skapar utvalda bilder som är passande, och i korrekt storlek, det kan innefatta att sätta ihop 2 bilder till en bild, så det ser bra ut och är relevant till artikeln.

Det ska publiceras ca 5 seriösa och dagsaktuella nyheter dagligen, 7 dagar i veckan. Helst ska du ha erfarenhet av detta tidigare och du lär kunna svenska flytande i skrift. Du lär även läsa igenom vad du har skrivit och se till så att det inte är några stavfel innan artikeln publiceras.

Jag söker frilansare som kan skapa seriösa och dagsaktuella nyheter. Lika här ser jag gärna att du har erfarenhet av detta tidigare, då hur man formulerar titeln är väldigt viktigt. Du bör även ha erfarenhet i Photoshop för att kunna skapa utvalda bilder till artikeln. Här kan ni välja själv hur många artiklar ni vill skriva, men totalt lär jag få ihop minst 5 artiklar om dagen. Det är viktigt att du kan svenska flytande i skrift, och lär läsa igenom artiklarna så att det inte är något stavfel innan de publiceras. Du bör även kunna översätta engelska artiklar till svenska artiklar, så helst ser jag att ni även kan engelska flytande i skrift.

Har du erfarenhet i att skapa videos av bilder och text eller rörliga bilder + text så är det ett plus, för det kan även förekomma.

Det kommer även krävas erfarenhet i att skriva artiklarna direkt i Wordpress, så du bör vara insatt i hur Wordpress fungerar.

Artiklarna kommer att bestå av både text och bild, även Youtube / Facebook videos kan komma att bli inbäddade i inlägget. Artiklarna bör ligga runt 200-400 ord styck.

Du behöver även ha tillgång till Skype, egen dator och Photoshop för att kunna utföra detta jobb.

Om du ansöker till detta jobb så berätta gärna hur många artiklar du kan tänkas skriva per dag, vilka dagar du kan jobba, vilka tider du kan jobba och om du har tillgång till Photoshop, samt hur mycket erfarenhet du har av det. Berätta gärna även om du har jobbat med dagsaktuella nyheter förut eller om du har jobbat med seriösa nyheter tidigare, och vad du har för erfarenhet inom det. Berätta gärna även om du har skrivit/formulerat några Titlar till sådanna nyheter förut. Berätta gärna dina kunskaper när det kommer till engelska, hur duktig är du på att översätta från engelska till svenska? (Man kan dock inte översätta rakt av utan lär göra varje artikel unik).

Och om du har kunskaper inom att skapa videos med bilder + text / rörliga bilder + text så berätta gärna det också.

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!