Jobba som säljare för tidningar hemifrån med garantilön och provision

Status: Slutfört  
Skapat av: AnnaJJrekryterare Sweden (2017-11-07)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: Inga bud
Kategorier:
Juridik/ekonomi/sälj: Säljare

Beskrivning:

För kunds del söker vi nu en säljare som med telefonen som verktyg ska kontakta privatpersoner i Sverige och sälja in deras tidning. Det är ett spännande uppdrag där en del av pengarna går direkt till världens barn.


Om jobbet
Via ditt bredband ringer du upp privatpersoner i Sverige och presenterar tidningen Gränslöst. Företaget står för alla kostnader och du kommer därför inte att debiteras på din privata telefonräkning. Du får färdiga ringlistor och ska bedriva snabbförsäljning. Du behöver därför ha god förmåga att prata med många kunder under kort tid. Inför anställningen kommer utbildning att ges genom Skype och du kommer att ha daglig kontakt med TL och andra kollegor.


Om företaget
Företagets bas är lokaliserad till Spanien. Dina arbetskollegor är spridda över världen och vi tror att du trivs med att arbeta i en global miljö med många möjligheter. Arbetsgivaren erbjuder roliga veckotävlingar som ska sporra dig lite extra och på sikt kommer du att erbjudas att medverka i ett poddcastavsnitt om distansarbete. Poddcasten görs i samarbete med rekryteringsföretaget Where U Are som inriktar sig just på jobba hemifrån-marknaden.

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!