Mötesbokare B2B på distans - var i världen du än bor

Status: Slutfört  
Skapat av: AnnaJJrekryterare Sweden (2017-11-07)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: 2 st
Kategorier:
Juridik/ekonomi/sälj: Säljare

Beskrivning:

Tycker du om att prata med folk över telefon och har lätt för att etablera kontakt? Drivs du av att påverka din egen lön och jobba mot en hög provision? Har du dessutom någon form av säljerfarenhet och vill jobba hemifrån ska du fortsätta läsa.

På uppdrag av en av våra samarbetspartner kommer du att arbeta hemifrån med att prospektera och boka in nya kundmöten. Du kan bo var som helst i världen så länge som du har tillgång till dator, bredband och headset. Din uppgift blir att boka in möten för bl.a. mediebolag, reklamföretag och olika typer av konsultbolag. Eftersom du vänder dig till företag kan du schemalägga din arbetstid mellan måndag till fredag, kl. 8 till 17.

Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas på distans inom sälj- och argumentationsteknik samt kännedom kring uppdragsgivarens tjänster, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik kommunikatör.

Vi söker dig som har ett eget driv, är bra på att kommunicera, inte ger upp i första taget samt känner dig bekväm i att prata med beslutsfattare/chefer i olika företag. Du får gärna ha några års erfarenhet inom mötesbokning eller försäljning.

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!