Säljare B2B

Status: Slutfört  
Skapat av: LiKaMedia Sweden (2017-07-30)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: Inga bud
Kategorier:
Juridik/ekonomi/sälj: Frilansagent, Samarbetspartner, Säljare

Beskrivning:

Vi söker säljare, till flera städer runt om i landet, som brinner för försäljning och kundservice, den som vill vara med och skapa resultat. Dina arbetsuppgifter blir främst att driva ett lönsamt försäljningsarbete. Det är du som tar första kontakt med kund och så även den som kör avslut med signerat kontakt. Som en del i vårt team är det viktigt att kunna ta egna initiativ. Frihet under ansvar är viktigt för oss.

Om oss
LiKaMedia hjälper företagare med hemsidor, mobila applikationer och animerad reklamfilm. Vår senaste produkt är Kundundersökningar i app-form. Det är denna som ska lansers och som vi söker säljare till.

Om produkten
Har du sett de smileygubbarna som finns i olika butiker? De hjälper ägaren av butiken att se hur många glada resp. arga kunder de haft på en dag. Problemet med det systemet är att de inte får reda på varför kunden är arg eller glad. Det finns inte nån möjlighet för kunden att utveckla.

LiKaMedia's app erbjuder inte bara de sedvanliga smileygubbarna som representerar "Väldigt Glad", "Lite glad", ”Neutral”, ”Arg”. Vi förser även kunden med möjligheten att klicka på en knapp där det står "Hjälp oss att bli bättre". När kunden väljer att klicka på denna poppar det upp ett frågeformulär med de frågor ägaren önskar ställa till sina kunder. All information samlas sen i en administrations panel som ägaren får tillgång till.

Lön
Provision

Pris för produkten
Det ligger en engångskostnad för appen på 25.000kr. Det är denna summa lönen är baserad på. Sen tillkommer det en licenskostnad för kunden som fortlöper.

Provisionstrappa
Nedanstående provisionstrappa är baserad på den fasta summan, 25.000kr.
0-100.000 = 10% av 25.000kr
100.001 – 200.000 = 15% av 25.000kr
200.001 – 400.000 = 20% av 25.000kr
400.001 - uppåt = 25% av 25.000kr

För försäljning upp till 100.000 kronor erhåller säljaren en försäljningsprovision som uppgår till 10% av den fasta försäljningssumman inom detta spann.
För försäljning i intervallen 100.001 – 200.000 kronor erhåller säljaren en försäljningsprovision som uppgår till 15% av den fasta försäljningssumman inom detta spann.
För försäljning i intervallen 200.001 – 400.000 kronor erhåller säljaren en försäljningsprovision som uppgår till 20% av den fasta försäljningssumman inom detta spann.
För försäljning i intervallen 400.001 – uppåt erhåller säljaren en försäljningsprovision som uppgår till 25% av den fasta försäljningssumman inom detta spann.

När betalas provisionen ut?
När kunden har betalt första delfakturan, 50% av den totala fasta summan, betalas provision till säljaren ut inom loppet av max 14 dagar.

(Priser och provision är exklusive moms.)

Målgruppen:
De vi vill sälja in detta hos är butiker, köpcentrum, citysamverkan, flygplatser, museum, hotell, vårdcentraler och andra platser som har besökare.

Anställning/Projekt
Eget företag eller egenanställning via tex http://uppdragskonsulterna.se

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!