Säljare för nytt varumärke inom inredning i Sverige

Status: Slutfört  
Skapat av: lampeberger Sweden (2017-05-22)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: 1 st
Kategorier:
Juridik/ekonomi/sälj: Frilansagent, Samarbetspartner, Säljare

Beskrivning:

Företaget heter Lampe Berger Paris. Vi har fått agenturen för deras produkter och vårt vi kommer marknadsföra oss som Lampe Berger Sweden. Vi behöver hjälp med införsäljning av vårt företag och våra produkter. Produkterna består av två delar. Lampe Berger som är katalytiska doftlampor. De utvecklades för över 100 år sedan och Lampe Berger har 6 patent på brännaren. Lamporna är designade av mycket kända konstnärer det finns alltid ca 60 olika att välja mellan samt 75 olika dofter. Man kan säga att den katalytiska doftlampan fyller fem syften. För det första är det en mycket snygg inredningsdetalj. Det är en lampa som renar luften upp till 68%. Den döljer inte doft utan tar bort den genom den patenterade brännaren. Dofter som tar bort är exempelvis cigarettrök, kvarglömda räkskal, matos, lukter från djur m.m. Den sprider fantastisk doft utan att förorena luften som oljelampor och doftljus. Två vätskor tar död på myggor. Det finns en konst kollektion som är samlarobjekt. De lamporna är signerade av konstnärerna och produceras bara i ett fåtal exemplar. De vanliga lamporna ligger i prisklass ut till kund mellan 350-900 kr och konst kollektionen ligger mellan 4000-25 000 kr.

Dofterna utvecklas av de absolut bästa parfymmakarna i Frankrike. Alla produkter har alltid utvecklats och producerats i Frankrike. De få konkurrenter som finns i Sverige har kopierat Lampe Berger.

Vätskan som används i Lampan består av renaste alkhol, osmotiskt vatten och några droppar extremt koncentrerad parfym. Det finns olika storlekar från 180 ml, 500 ml och 1 liter.

Förutom den katalytiska doftlampan säljer vi även Parfume Berger. Det är systerbolaget som har ett annat sortiment av doftprodukter. Det är huvudsakligen doftpinnar och doftkrus. Det är lite enklare produkter att sälja som inte kräver utbildning och noggrann information. Kvaliteten på Parfum Bergers produkter är mycket mycket bra och prisnivån ligger bra i förhållande till konkurrenterna på det området.

Lampe Berger Paris omsätter idag 500 000 kr per år och har 160 anställda.

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!