Utveckla och drifta app för Iphone.

Status: Slutfört  
Skapat av: estjernlof Sweden (2016-09-14)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: 1 st
Kategorier:
IT/web: iPhone, iPhone OS, Mobilutveckling

Beskrivning:

Håller detta kortfattat. Mer info ges på begäran samt vid personligt möte.

Vi är en konstillation på 3 parter i Stockholm som dem senast 12 månaderna genomfört flera förstudier och diskuterat med flera olika företag om att bygga och underhålla/förbättra en app vi specat för Iphone. Utan att gå in på i detalj, men slutsatsen av allt detta har blivit att oavsett budget, så måste detta projekt byggas "in house" med egna kodare. Dvs egna kodare/medarbetare som får stora andelar i bolaget och därmed långsiktig motivation, mot att ta ut en eventuellt lägre lön fram till första finansierings rundan.

Finansieringen för projektet är klar och är väl tilltagen. Spec och marknadsplan är även den klar. Det stora som är kvar är just kodning och vissa mindre detaljer i designen.

Men det vi söker är alltså kodare för backend och frontend som är sugna på att vara med på något som vi är övertygade om är nästa stora fluga. I skrivande stund är detta första appen i sitt slag och det är en social livsstils app som kommer penetrera alla åldersgrupper och användas av och gynna både privatpersoner, offentliga personer (bloggerskor, artister mm) samt företag.

Vi har arbetat mycket med hur vi skall få spridning på appen, det vi anser kanske är den viktigaste aspekten i att lyckas. Vi har här kommit fram med en unik strategi för hur appen skall spridas snabbt på ett sätt som ändå upplevs organiskt, vilket vi också är först i världen med.

Om man känner att man skulle vara intresserad av detta så är nästa steg ett personligt möte på vårt kontor i centrala Stockholm där vi presenterar allt i närmare detalj.

Jag heter Emil och är en av iniatitiv tagarna till projektet och mig når genom att maila:

Se kontaktuppgifter

Skriv gärna en kort beskrivning av er själva och tidigare erfarenheter.

 
 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!