Säljverktyg för leadsframtagning (delägarskap)

Status: Slutfört  
Skapat av: adrianmccool Sweden (2015-09-18)
Projektutförare: Slutfört
Deadline: Så fort som möjligt (ingen satt deadline)
Antal bud: 1 st
Kategorier:
IT/web: AJAX, CSS, CSS3, HTML5, JavaScript, jQuery

Beskrivning:

Vi söker en Frontend programmerare med mycket goda kunskaper inom JS, AngularJs, Html5 och Css. Viss kunskap inom php och mysql är ett plus. Det är viktigt att du är väl insatt i både jQuery samt AngularJs, då projektet specifikt bygger på detta. Det är också bra ifall du tidigare jobbat med webbappar inom AngularJS. Vi ser gärna att du bor i Stockholm eller i närområden, då det kommer bli ett relativt nära samarbete och det kan vara bra att träffas lite då och då och följa upp projektets gång m.m.

Det finns även möjlighet till delägarskap, något som vi kan diskutera ifall att du passar för projektet. Och vi är heller inte snåla när det gäller procentuell ersättning för ett sådant samarbete. Detta kan vara chansen för dig att bli riktigt framgångsrik och ifall projektet går som vi hoppats, då kan du se större summor med tiden.

Vi har ett stort bolag involverat som backar upp projektet, etablerat i 17 länder och marknadsledande för tillhandahållande av nödvändig information.

Förutom samarbetet med ovan bolag är vi för närvarande 2 personer involverad i projeket. Sälj och marknadsansvarig. Du skulle bli den tredje i teamet.

Detta kan vara din stora chans att bli delägare och involverad i ett projekt som kommer gå globalt med väldigt stora chanser att lyckas.

Hoppas du är intresserad!

 

Specifikation:

Logga in för att läsa specifikationen

 

Kontaktuppgifter:

Logga in för att se kontaktuppgifter

Logga in
för att vara med i budgivningen
Logga in
för att skicka meddelanden
Logga in
för att hantera arbetsrapporter

Dela med dig om detta projektet!