Frilans programmering översättning web jobb design hemsida | Okelii Frilans

Vad är Okelii Frilans?

   Vitsord


Okelii Frilans är en kostnadsfri förmedling av projektbaserade jobb över Internet. De projekt som förmedlas är vanligtvis inom IT, programmering eller översättning.
Det är inte bara företag som kan lägga in projekt. De flesta frilansare har F-skattesedel och då kan även privatpersoner få tjänster utförda här på sidan!
... jag har hittat en mycket duktig medarbetare genom er, jag är mer än helnöjd
Christer Bengtsson, Cool Frilans.se
Bra koncept på hemsida förresten, en sådan här portal är perfekt för frilansare som jagar projekt.
Peter Stahl, Lerudi consulting

Vill du synas här? Bosse Sweden

Bo Eriksson

25 years of experience in system development, databases, app development, web development. At the moment managing Rayong Consulting (Thailand), am also technical manager and system developer at the same company. Technical skills: C#, ASP.Net, MVC, Delphi, App development(Win8 & Win-Phone), Databases(SQL), Html5, CSS3, Azure, Scrum-master, REST etc.


Nyhetsflöde facebook Twitter
  23 aug
Konfigurera Javo directory (WP)
Jag har köpt wordpress temat Javo Directory och behöver hitta någon som kan konfiguera allt från engelska till svenska med text, menyer, priser, valuta etc. så att jag kan köra den på svenska.
Wordpress


23 aug
ITPT har registrerat sig.22 aug
Halime har registrerat sig.  21 aug
Keep your project moving. Hire a remote expert
Keep your project moving. Hire a remote expert. The core of our business is Mobile Application Development, Web Application Development and Web Design & Development, ecommerce, Shopify, Dropshipping and we have 10 experts in all departments with carrying 5+ years experience
AJAX
Android
ASP.NET
ASP.NET MVC


21 aug
tala har registrerat sig.20 aug
VA_kullan har registrerat sig.
Är du en företagare som har svårt att få tiden att räcka till? Att anställa innebär ett stort ansvar och bra rekrytering kostar både tid och pengar. Genom att istället jobba med en virtuell assistent ...
Administration
Svenska
Windows Vista
Windows 7
Windows XP


20 aug
Sweetopia har registrerat sig.
På Sweetopia AB erbjuder vi systemutveckling och programmering till priser som sticker ut. Vi är ett ungt konsultbolag med fokus på socialt företagande, där majoriteten av våra programmerare jobbar fr...
Publiceringsverktyg/CMS
Internetmarknadsföring
Mobilutveckling
Django
PHP


19 aug
bo@rayongconsulting.com har registrerat sig.18 aug
Semlan har registrerat sig.  17 aug
PSD till HTML
Vi är ett ungt bolag med en ambition, vi ska skaka om mäklarbranschen. Vi har utformat ett system som kommer skaka om branschen helt till att ändra vad dagens standard är. Nu har vi skapat designen för hemsidan men vi söker dig som kan hjälpa oss till verklighet. Antingen hjälper du oss att skapa det vi vill få till verklighet kortsiktigt här genom projekt till betalt alternativt finns det möjlighet till andelar i bolaget om du gillar vår idé.
Hemsida
Övrigt
jQuery
CSS3
HTML5


17 aug
maklarformedling har registrerat sig.15 aug
fahrudin.foric har registrerat sig.15 aug
Hannaw har registrerat sig.14 aug
E.wik har registrerat sig.13 aug
mi.gus har registrerat sig.12 aug
Bobin har registrerat sig.