Frilans programmering översättning web jobb design hemsida | Okelii Frilans

Vad är Okelii Frilans?

   Vitsord


Okelii Frilans är en kostnadsfri förmedling av projektbaserade jobb över Internet. De projekt som förmedlas är vanligtvis inom IT, programmering eller översättning.
Det är inte bara företag som kan lägga in projekt. De flesta frilansare har F-skattesedel och då kan även privatpersoner få tjänster utförda här på sidan!
... jag har hittat en mycket duktig medarbetare genom er, jag är mer än helnöjd
Christer Bengtsson, Cool Frilans.se
Bra koncept på hemsida förresten, en sådan här portal är perfekt för frilansare som jagar projekt.
Peter Stahl, Lerudi consulting

Vill du synas här? josefinesandersson Sweden

Jag jobbar sedan januari 2017 som frilansskribent, och i oktober 2019 startade jag mitt företag som skribent. Men redan långt innan jag började frilansa jobbade jag extra som skribent, och jag har många års erfarenhet. Jag har skrivit allt från krönikör, recensioner och beskrivningar till längre artiklar och intervjuer / personporträtt. Jag har främst erfarenhet inom ämnen som barn och familj, resor, relationer, bygg och inredning, film och hälsa. Jag har dock skrivit om det mesta, och jag är öppen att skriva om nästan vad som helst. Självklart har jag favoritämnen, men övriga ämnen ser jag som en möjlighet att verkligen utvecklas och att lära mig något nytt.

Som frilansare är jag ständigt på jakt efter nya uppdrag och nya utmaningar. Om du söker en seriös och pålitlig skribent så är du välkommen att kontakta mig!


Nyhetsflöde facebook Twitter
20 jan
folkraceshop har registrerat sig.20 jan
Benjamin har registrerat sig.

Frilansagent
Projektledning
Administration
Projektledning
Övrigt


19 jan
jas49 har registrerat sig.
ANLITA MIG FÖR JAG ÄR NOGGRANN OCH VAN ATT JOBBA MED SNABBA BESLUT OCH DEADLINES! CV/FÖRSÄLJNING OCH MEDIAFÖRSÄLJNING I SVERIGE & NORGE 2017- FIRST HOTEL MAGAZINE, OSLO Mediaförsäljning och res...
Danska
Säljare
Engelska
Norska


13 jan
larsliljesvard@hotmail.com har registrerat sig.  11 jan
Recommendbusiness-affärside
jag behöver få en funtkion utvecklad/programmerad, denna funktionen ska vara en digital knapp som ska kunna appliceras på hemsidor. Vid tryck av denna knapp sak en lista komma fram. Hela funktionen ska vara mycket lik den där man kan trycka på en knapp och få upp en chatt med personal i ett företag.
Övrigt


11 jan
carlkarlin har registrerat sig.