Frilans programmering översättning web jobb design hemsida | Okelii Frilans

Vad är Okelii Frilans?

   Vitsord


Okelii Frilans är en kostnadsfri förmedling av projektbaserade jobb över Internet. De projekt som förmedlas är vanligtvis inom IT, programmering eller översättning.
Det är inte bara företag som kan lägga in projekt. De flesta frilansare har F-skattesedel och då kan även privatpersoner få tjänster utförda här på sidan!
... jag har hittat en mycket duktig medarbetare genom er, jag är mer än helnöjd
Christer Bengtsson, Cool Frilans.se
Bra koncept på hemsida förresten, en sådan här portal är perfekt för frilansare som jagar projekt.
Peter Stahl, Lerudi consulting

Vill du synas här? Fridamehtala Sweden

Jag är en frilansskribent vid namn Frida (ja, som i Frida Kahlo), bosatt i södra Sverige och med en fäbless för det udda och makabra. Framför allt människans inre och existentiella frågor samt de psykologiska mekanismer och kulturella strukturer som styr vårat beteende och sätt att vara på. Djur och veganism som livsstil är en viktig del av mitt liv, och jag vill bidra till ett bättre, mer inkluderande samhälle där alla värderas lika och blir behandlade därefter. Människodjur såväl som djur.

Konst och kreativitet är en annan passion, och inte bara i essensen att skapa, utan även som ledord och förhållningssätt i form av nyfikenhet, öppenhet och uttrycksfullhet. Något levande, som skiftar i styrka och yttre skepnad. Ett sätt att ständigt se med nya ögon.

Jag har skrivit för Sydsvenskan, Hästfocus, OCD-Nytt samt poesitidskrifter på nätet, och bloggat. Ord, och skrivande, är för mig ett sätt att skapa mening, att väva samman lösa trådar som förmedlar känslor och kunskap och knyter ihop hjärtan med varandra och öppnar upp för möten på ett djupare plan.

Jag studerar för tillfället psykologi på Lunds universitet, och har tidigare läst litteraturvetenskap, idrottspsykologi, critical animal studies (en intersektionalistisk kurs där teori och praktik ses som två lika viktiga delar för att förstå, kritiskt granska och sedermera även förändra underliggande strukturer i samhället som patriarkism och kapitalism). Jag har också läst filosofi, sociologi plus mysticism, för att stilla min egen nyfikenhet. Min tidigare arbetserfarenhet innefattar bland annat försäljning och marknadsföring av olika produkter, förmedling av försäkringar, gjort marknadsundersökningar, och fram till i augusti i år var jag assistent inom ett projekt för barn med ocd (tvångstankar- och handlingar), Friskare med djur och musik, där barn och ungdomar upp till 18 år som en del av sin terapi får möjlighet att vistas i stall och lära sig rida samt all övrig hästskötsel en gång i veckan. Utöver att hjälpa till med de rent praktiska momenten, som att hålla lektioner, motionera hästarna och sköta utfodring, fick jag hjälpa till med administration och eventplanering, research inför ansökan av stipendier och fonder för att stötta projektet. Jag var också med som representant vid mässor och utvecklingsdagar inom hästnäringen och deltog i Almedalsveckan och den debatt som fördes där kring psykisk hälsa och ohälsa.

De artiklar jag skrivit för Hästfocus finns tyvärr bara i pappersformat, men på min ännu rätt skraltiga (pga seg uppdatering) portfolio finns några alster. Http://clippings.me/fridamehtala (Där kan man även hitta min semi-blogg, vilket snarare är mer likt skrivna meditationer).


Nyhetsflöde facebook Twitter
26 sep
Vthakur har registrerat sig.26 sep
Joas har registrerat sig.
Hej! Jag har alltid haft ett stort intresse för text och foto och har bland annat jobbat som reporter och redigerare, har även gjort en del frilansjobb som copywriter och fotograf. Innehar en Fi...
Retuschering
Digital fotografering
Bildbehandling
Skriva för webben
Photoshop el. liknande


26 sep
serize har registrerat sig.
Jag är en driven och noggrann lösningsarkitekt/systemutvecklare med 10 års erfarenhet och en inriktning på FOSS, Linux-baserade system och moderna arbetsmetoder. Mitt signum är väldokumenterade, ...
Shell-scripting
Bash
Python
Debian
HTML5


25 sep
MaricaGD har registrerat sig.  24 sep
Programmera Kassaystem
Hej, vi letar efter någon som kan programmera ett kassa system åt oss där vi har möjlighet av använda funktionen "incremental pre authorisation". Nets kortläsare kan ta emot informationen för att göra den funktionen men vi behöver ett kassasystem som säger åt kortläsaren vad den ska göra. Vi har inte hittat något system som har denna funktion och letar nu efter någon som kan programmera det här åt oss. Biluthyrare & hotel brukar använda sig av den här funktionen väldigt ofta.
Betalningslösningar


24 sep
ihorkit har registrerat sig.
Hi, I'm small web-development company founder from Ukraine. We have 2 people so far and have been doing sites for small businesses for local market. Would like to outsource some work for EU Indivi...
Publiceringsverktyg/CMS
Webbshop
Ubuntu
Wordpress
Linux


21 sep
info@regent.se har registrerat sig.
Regents vision är IT som det borde vara. Visionen säger att Regent vill göra rätt för sig och leverera resultat kunder kan glädjas åt och som Regents medarbetare kan vara stolta över. Regent tror a...


21 sep
lime har registrerat sig.20 sep
Cessu har registrerat sig.

Tidningar
Analys & statistikverktyg
Skriva för webben
Flyers
Annonser


20 sep
Fridamehtala har registrerat sig.
Jag är en **frilansskribent** vid namn Frida (ja, som i Frida Kahlo), bosatt i södra Sverige och med en fäbless för det udda och makabra. Framför allt människans inre och existentiella frågor samt de ...
Engelska
Svenska
Sportjournalist
Krönika
Blog


19 sep
malmwall har registrerat sig.
2013 - 2017 Frilansat inom Webb/Marknadsföring/Sociala Medier: Små och stora projekt inom webb och marknadsföring. Jag designar hemsidor, från grunden eller förbättrar templates, hjälper till med s...
Säljare
Text
Skriva för webben
Svenska
Engelska


17 sep
bengts har registrerat sig.16 sep
MieKa66a har registrerat sig.16 sep
vildo har registrerat sig.
Adam Lundvall Dalaplan 5b 21428 Malmö 911120-0094 adam.lundvall@gmail.com 073-8929310 **UTBILDNING** 2010-2013 Kandidatexamen i latin med grekiska som biämne (180hp). 2013-2016 Mast...


  15 sep
Testare
För kunds räkning söker vi en erfaren testare för ett uppdrag hos en ledande resebokningssajt i Stockholm. I ditt uppdrag kommer du bland annat att ansvara för analys av felrapporter, rättningar, ändringar, hantering av larm och livscykelhantering.
Övrigt


  15 sep
Marknadskommunikatör sökes
Jag annonserar om 1-2 tjänster som marknadskommunikatörer i mitt frilandsprojekt/nätverk "Pernlund and the freelancers" Du kommer att ansvara för våra kunders existens och expansion i sociala medier. Men du förväntas också assistera dessa i marknadsstrategi och i utformningen av effektiva marknadsplaner.
Övrigt
Engelska
Marknadsföring
Reklam
Video
Webbreklam
Text
Hemsida
Webbshop
Övrigt


14 sep
pcnm har registrerat sig.
I bid on the jobs that interest me, and while I prefer C/C++ jobs, I also do other jobs. I always write the highest quality code and I always take my work very seriously.
Engelska
Svenska
Objektorientering
Användarvänlighet
C


13 sep
MunterMedia har registrerat sig.  13 sep
Release Manager
För kunds räkning söker vi en utåtriktad och kommunikativ release manager för kortare uppdrag på ett ledande telekommunikationsbolag i Göteborg. I ditt uppdrag kommer du bland annat att planera, koordinera och ansvara för releaser och releaseprocesser.
Övrigt


  13 sep
Senior utvecklare
För kunds räkning söker vi en erfaren Javautvecklare med stor erfarenhet av databaser för ett spännande uppdrag hos ett ledande telekommunikationsbolag i Stockholm. I ditt uppdrag kommer du bland annat att ansvara för koden som får systemet att hålla ihop med mycket databaser, ny teknik och krävande uppgifter.
Java
MySQL
Microsoft SQL
PL/SQL


13 sep
testuser1 har registrerat sig.
************************


12 sep
Jtamm har registrerat sig.12 sep
jesper@lorstad.com har registrerat sig.